Închide meniul

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 22:02

Reclamă
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun! Discurs dur după eşecul cu UTA

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce fanii i-au cerut demisia de la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Hepta

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce fanii i-au cerut demisia de la CFR Cluj, nu a întârziat să apară. „Bursucul” a oferit declaraţii ferme, imediat după eşecul categoric suferit în duelul cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a pierdut duelul cu UTA, scor 1-3, din etapa a 11-a din Liga 1. Clujenii au ratat şansa de a urca pe podium.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce fanii i-au cerut demisia de la CFR Cluj

După ce CFR Cluj a încasat şi golul al treilea de la UTA, fanii nu au mai suportat şi au început să strige „demisia, demisia”. Dan Petrescu a comentat acest fapt şi a mărturisit că este obişnuit cu un astfel de comportament al suporterilor.

De asemenea, Dan Petrescu a avut un discurs dur şi la adresa jucătorilor săi. Antrenorul l-a criticat în special pe portarul Mihai Popa, mărturisind că la pauza meciului a avut o discuţie dură cu „elevii” săi.

„La prima greșeală pe care am făcut-o la mijlocul terenului am luat un gol ușor. Reacția a fost destul de bună în prima repriză, am avut niște ocazii. La pauză am avut o discuție mai dură, efectul s-a văzut imediat, dar nu poți să iei al doilea gol în maniera în care l-am luat.

Reclamă
Reclamă

Portarul (n.r.- Mihai Popa) nu știu unde s-a grăbit, a dat-o la ei, apoi a luat gol pe colțul scurt. Sunt greșeli mari de tot, pe care nu poți să le faci în campionat. UTA e o echipă puternică, dar au dat 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Asta e istoria. La Sibiu, noi am dat 25, niciun gol.

Cred că ne-a lăsat puțin și norocul. Scorul nu arată ce a fost pe teren astăzi. Bravo lor, au fost pragmatici. Noi avem de muncă. Obiectivul trebuie să rămână calificarea în play-off, având în vedere lotul pe care-l avem. Sunt jucători importanți de atac, dacă lipsesc prea mulți, se vede.

Problema e că nu avem încă o echipă clară și se fac multe greșeli în apărare. Trebuie să mergem la muncă, să câștigăm meciul următor. N-am ce să… Sunt obișnuit aici. Ce e corect în fotbal? Fanii sunt liberi să strige, nu e prima oară când primesc aceste mesaje de la ei. Normal că te afectează, vrei să fii susținut, dar… Când nu sunt aici, sunt bun. În rest, când sunt aici, vai de mine”, a declarat Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Reacţia lui Ciprian Deac, după CFR Cluj – UTA 1-3

La finalul partidei, Ciprian Deac a vorbit despre greșala sa din prima repriză, care a dus la primul gol marcat de UTA, prin Costache.

„Am pierdut un meci acasă, care ne putea duce acolo sus în clasament. La primul gol eu am greșit, după care am intrat în meci. Am primit alte 2 goluri din nimic. Am avut și noi câteva ocazii pe care nu le-am fructificat.

Fotbalul e azi și mâine, ce a fost se uită. Se uită performanțele. Nu poți să joci din amintiri, că am avut echipă, că au plecat jucători. Trebuie să trăim prezentul.

Ce pot să zic, sunt supărați și fanii, e normal. Venim după 3 meciuri pe care nu am reușit să le câștigăm. Nu are nimeni răbdare cu tine, dar nu e mister vinovat. Și la Sibiu am avut ocazii, nu am marcat. Astăzi nu am avut foarte multe ocazii, dar a fost și acea greșală a mea. Fotbalul e făcut din greșeli.„, a spus Ciprian Deac, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și