Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 19 octombrie 2024, 17:41

Reclamă
Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova, la Campionatul European Individual / Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au câştigat duelul cu Izabela Lupulesku şi Sabina Surjan pentru finala la dublu în cinci seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sferturi, Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova le-au învins pe Adina Diaconu şi Maria Xiao, într-o partidă care a fost în direct tot în AntenaPLAY. Finala e duminică, de la ora 16:30, LIVE în AntenaPLAY

VEZI AICI CAMPIONATUL EUROPEAN INDIVIDUAL DE TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au calificat în finală, la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY

Update 17:41: Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova s-au impus cu 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3) în faţa perechii Izabela Lupulesku/Sabina Surjan şi s-au calificat în finala de la Campionatul European Individual.

Update 17:35: Szocs şi Polcanova au pierdut setul 4, scor 5-11.

Reclamă
Reclamă

Update 17:28: Szocs şi Polcanova au preluat conducerea după ce au câştigat setul 3 cu 11-5.

Update 17:26: Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova fac spectacol în semifinala de la Campionatul European Individual.

Update 17:20: Szocs şi Polcanova au restabilit egalitatea după ce şi-au trecut în cont setul secund cu 11-4.

Reclamă

Update 17:14: Szocs şi Polcanova au pierdut un prim set extrem de echilibrat, scor 10-12.

Update 17:00: A început semifinala probei de dublu feminin.

Bernadette Szocs şi partenera ei de dublu de la Campionatul European Individual sunt în mare formă în competiţia care e transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Szocs şi Polcanova nu au cedat niciun set în sferturile probei de dublu, învingându-le pe românca Adina Diaconu şi jucătoarea din Spania Maria Xiao, cu 3-0 la seturi: 11-7, 15-13 şi 11-9.

Bernadette Szocs este singura româncă ce a rămas şi în competiţia de simplu la Campionatul European Individual! Szocs a învins-o cu 4-2 la seturi pe suedeza Linda Bergstrom, într-o partidă care a fost, de asemenea, în direct în AntenaPLAY.

Eliza Samara şi Andreea Dragoman au părăsit competiţia de simplu de la Campionatul European Individual sâmbătă. Samara a fost învinsă în decisiv de Sabine Winter, în timp ce Dragoman a fost învinsă cu 4-0 la seturi de Jia Nan Youan. Ambele partide au fost transmise exclusiv în AntenaPLAY.

Bernie Szocs: „Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen!”

Bernadette Szocs este în formă maximă la Campionatul European Individual, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Alături de Sofia Polcanova, ce a învins-o la Jocurile Olimpice, dar cu care românca este bună prietenă, Bernie Szocs se află în lupta pentru marele trofeu la dublu. Ea îşi doreşte să fie campioană şi la simplu. Sâmbătă, Bernie Szocs a impresionat atât la simplu, cât şi la dublu. Dacă la dublu nu a avut emoţii, alături de Sofia Polcanova, la simplu a fost condusă cu 2-1 de suedeza Linda Bergstrom, dar a revenit excelent, impunându-se cu 4-2 la seturi.

Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Cred că ăsta a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac pentru a-mi reveni din punct de vedere mental, după Jocurile Olimpice.

Am avut un cantonament în România. Fetele şi băieţii s-au antrenat împreună. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe. E o călătorie lungă. Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen. Dar faptul că voi evolua în 3 probe nu va fi uşor, trebuie să rămân concentrată”, declara Bernadette Szocs despre obiectivele pe care şi le-a stabili la Campionatul European Individual, potrivit ettu.org.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Uriaşul Francis Ngannou luptă în gala PFL, de la 19:30, live în AntenaPLAY, în „Bătălia Giganţilor” cu Renan Ferreira

19:00

LIVE VIDEOSepsi – UTA Arad 1-0. Cosmin Matei a deschis scorul înainte de pauză

18:57

Rapid – Brest 31-34! A patra înfrângere la rând pentru vicecampioana României în Liga Campionilor

18:27

Reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti: „Sunt mândru de ce a făcut”

18:15

Ce note au primit Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după Como – Parma 1-1. Mihăilă a avut o bară

18:10

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta” 6 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor
Citește și