Închide meniul
Video

Bernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2024, 18:08

Reclamă

Bernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

Bernadette Szocs / Profimedia

Bernadette Szocs a făcut spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual de la Linz. Românca de pe locul 12 WTT a întâlnit-o pe Maria Berzosa, reprezentanta Spaniei, în primul duel de pe tabloul principal de la Linz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca s-a impus fără drept de apel cu 4-0 (11-4, 11-2, 11-6, 11-8) şi a obţinut calificarea în turul secund. Campionatul European Individual de la Linz se vede LIVE în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

Bernadette Szocs a dominat în totalitate partida de la Linz şi a reuşit mai multe puncte spectaculoase în duelul cu Maria Berzosa.

Cel mai bun set din partida din primul tur a fost, de departe, setul al doilea. Românca s-a impus cu 11-2 şi nu i-a dat prea multe variante adversarei sale.

Bernadette Szocs nu a avut deloc emoţii nici în următoarele seturi. Mingea de set în a treia manşă a partidei a fost dovada perfectă a dezinvolturii cu care a jucat românca în această partidă.

Reclamă
Reclamă

În turul secund, Bernadette Szocs va juca împotriva lui Annett Kaufmann. Jucătoarea din Germania a învins-o joi în patru seturi pe Elena Zaharia.

Acesta a fost al treilea meci al zilei pentru Bernadette Szocs la Linz. De dimineaţă, românca a jucat alături de Ovidiu Ionescu, dar cei doi au pierdut duelul la dublu mixt cu perechea Patrick Franziska / Annett Kaufmann. Două ore mai târziu, românca a câştigat meciul la dublu feminin alături de Sofia Polcanova, în faţa perechii Solomiya Brateyko / Veronika Matiunina.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

  • FCSB

    57%

  • Dinamo

    30%

  • Egal

    12%

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și