Închide meniul

Petrolul – CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru podium în Liga 1

Bogdan Stănescu Publicat: 19 octombrie 2024, 15:44

Reclamă
Petrolul – CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru podium în Liga 1

Petrolul - CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT

Dan Petrescu / Profimedia Images

Petrolul – CFR Cluj va fi în format LIVE TEXT, pe AS.ro, de la ora 21:00. Echipa lui Dan Petrescu poate profita de înfrângerea Oţelului cu U Cluj. Cu o victorie, CFR Cluj ar fi sigură că urcă pe podium în această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul ar fi şi ea pe podium cu o victorie în meciul cu CFR Cluj. Echipa prahoveană are 18 puncte acumulate în 12 etape disputate. Tot 18 puncte are şi CFR Cluj, dar un meci mai puţin decât Petrolul.

Petrolul – CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru podium în Liga 1

Echipe probabile:

Petrolul: Zima – Ricardinho, Stănică, Huja, Dumitriu – Keita – Rădulescu, Hanca, Jyry, Grozav – Tudorie
Rezerve: Eșanu, Papp, Bempah, Irobiso, Jahic, Mateiu, Moussaki, Radu, Roche, Tolea
Antrenor: Mehmet Topal

CFR Cluj:Popa – Rocha, Leo Bolgado, Sava, Camora – Djokovic, Keita, Tachtsidis – Deac, Munteanu, Korenica
Rezerve: Hindrich, Artean, Boben, Fica, Filip, Iacob, Abeid, Michael, Mogoș, Păun, Postolachi
Absent: Kamara (suspendat)
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă
Reclamă

Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Vasile Marinescu, Radu Ghinguleac
Arbitru VAR: Florin Andrei // Asistent VAR: Adrian Popescu
Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez şi e sigur: „Poate oricând să plece”. Ce reacţie a avut atacantul

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez, după ce golgheterul CFR-ului a făcut senzaţie la naţionala de tineret a României. „Bursucul” este sigur că tânărul atacant nu va rămâne mult timp în Gruia.

Louis Munteanu a fost decisiv pentru România U21, care s-a calificat pentru a patra oară la Campionatul European. Atacantul tricolorilor a oferit trei pase decisive în meciul de totul sau nimic cu Elveţia, câştigat cu 3-1.

Reclamă

Louis Munteanu a fost căpitanul micilor tricolori. Dan Petrescu i-a transmis un mesaj ferm.

„Merită să fie căpitan la naţionala U21”

În opinia mea, Louis Munteanu a fost un adevărat căpitan în ambele meciuri. În primul a dat trei goluri şi în al doilea trei assist-uri. Adică a demonstrat că merită să fie căpitan. A alergat peste 12 kilometri, nu ştiu dacă e pregătit pentru meciul ăsta care vine. Nu s-a antrenat cu noi decât astăzi, era foarte obosit. Moral e foarte bine. Dar eu ca antrenor trebuie să iau o decizie dacă poate să înceapă meciul.

E clar că e pe val, dar în acelaşi timp să nu fac o greşeală cum am făcut cu Ilie, când a jucat la trei zile şi s-a rupt şi a stat 45 de zile. Trebuie să vedem ce decizie luăm până la meci. E bine că e sănătos şi e bine că e fericit. A demonstrat că e un adevărat căpitan… mai rar vezi atacanţi număr 9 care să fie căpitani de echipă. Doar la Inter mai e Lautaro Martinez. În general sunt fundaşii, portarii, mijlocaşii. Dar dacă el e căpitan de echipă înseamnă că merită asta.

(Nu vă temeţi că o să-l pierdeţi pe Louis Munteanu?) Nu ştiţi că la noi, dacă e bun, pleacă! Ştiţi care e situaţia, orice jucător bun pleacă, dacă are oferte. Nu mă mai tem de nimic, adică mă aştept la asta… nu îmi fac iluzii ca să nu am deziluzii. E posibil oricând să plece, dar mă bucur cât el e aici. Important e ca el să se menţină cu capul bine, acolo e important. Dacă la cap rămâne umil şi modest şi vrea să sacrifice viaţa pentru fotbal are şanse mari, că are talent. Dar talentul nu e de ajuns în fotbal”, a spus Dan Petrescu.

Gigi Becali şi-a manifestat interesul pentru Louis Munteanu şi a spus că poate oferi şi 2.500.000 de euro. Neluţu Varga a cerut 7 milioane de euro pentru atacantul care e cotat de transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Victorie superbă a româncei

19:59

Elias Charalambous, cuvinte uriaşe despre un jucător de la FCSB: „Este cel mai talentat jucător român!”

19:25

LIVE SCORERafael Nadal şi Novak Djokovic joacă ACUM ultimul meci direct la Six Grand Slam. „Matadorul” se retrage din tenis în noiembrie

19:04

LIVE VIDEOGala PFL e ACUM în AntenaPLAY, Uriaşul Francis Ngannou luptă în „Bătălia Giganţilor” cu Renan Ferreira

19:00

Sepsi – UTA Arad 1-0. Covăsnenii s-au apropiat la un singur punct de playoff

18:57

Rapid – Brest 31-34! A patra înfrângere la rând pentru vicecampioana României în Liga Campionilor

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta” 6 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei
Citește și