Închide meniul

Mircea Rednic a făcut „prăpăd” după înfrângerea cu Sepsi: „Poate cei la la VAR erau la ţigară sau la ceai!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2024, 20:52

Reclamă
Mircea Rednic a făcut „prăpăd după înfrângerea cu Sepsi: „Poate cei la la VAR erau la ţigară sau la ceai!

Mircea Rednic a făcut "prăpăd" după înfrângerea cu Sepsi

Hepta

Mircea Rednic a făcut „prăpăd” după înfrângerea cu Sepsi. Antrenorul celor de la UTA a acuzat şi arbitrajul. Sepsi s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Cosmin Matei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednis a cerut penalty în minutul 19, după un duel dintre Ninaj şi Costache în careul covăsnenilor. Rednic i-a ironizat pe cei de la VAR pentru că nu au intervenit la acea fază.

Mircea Rednic a făcut „prăpăd” după înfrângerea cu Sepsi

”În primul rând, noi n-am mers. E diferență mare față de ce am jucat ultimele două meciuri. Am intrat pe vârfuri, cu frică. La pauză trebuia să schimb vreo 5-6 jucători. Multe mingi la întâmplare. Nu am întâlnit o echipă wow, să zici că au prins presiune pe noi.

În a doua repriză am fost mai periculoși. Am prins și un portar în formă. Eu fac o analiză legată de echipa mea, iar astăzi, un egal cu șansă puteam să obținem. Nu mi-a plăcut felul în care ne-am comportat.

Când am pregătit jocul și știam că nu trebuie lăsat liber (n.r.-Cosmin Matei), iar noi am luat gol din aut… El nu are voie să dea la poartă nestingherit de acolo. Îi felicit, au insistat mai mult.

Reclamă
Reclamă

Poate cei de la VAR au ieșit la ceai, la țigară, dar nu vreau să dau vina pe arbitraj. Sunt un pic dezamăgit de Pedro, trebuia să facă legătura la mijloc, asta a făcut diferența. Nu mai contează, e vina noastră pentru cum ne-am comportat”, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

În meciul de la Sf. Gheorghe, gazdele au deschis scorul în minutul 44, când Cosmin Matei a şutat din unghi, de la marginea careului mic, şi l-a învins pe Robert Popa. Arădenii au încercat timid poarta lui Gyenge, Fabry şutând în minutul 51, însă elevii lui Mircea Rednic nu au putut înscrie şi covăsnenii au bifat a doua victorie consecutivă în Superligă. Pentru UTA este prima înfrângere după patru etape. În clasament Sepsi este pe 7, cu 17 puncte, iar UTA ocupă poziţia a 9-a, cu 15 puncte.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și