Închide meniul
Foto

Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali: „Du-te, bă, de aici! Nu-mi trebuie aşa ceva!”

Publicat: 20 octombrie 2024, 16:41

Reclamă
Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali: „Du-te, bă, de aici! Nu-mi trebuie aşa ceva!”

Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali

Gigi Becali, alături de Ionuţ Luţu în maşină/ Antena Sport

Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali. Dezvăluirea a fost făcut chiar de patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care nu are conturi pe reţelele de socializare. Gigi Becali a spus că a luat decizia după ce Ionuţ Luţu, mâna dreaptă a omului de afaceri şi supranumit şi cel mai bogat şofer din România, i-a arătat cum arată Instagramul.

Ce i-a putut arăta cel mai bogat şofer din România lui Gigi Becali

„Habar n-am, nici nu mă interesează «TikTok-uri», «Facebook-uri», d-astea, «Instagrame». I-am spus lui Luțu la un moment dat: «Ia pune, mă, să văd cum e cu Instagramul asta». Și a pus, nu știam. Și când văd femei, femei, femei am întrebat «Mă, asta e Instagram?». I-am zis «Du-te bă de aici» și i-am aruncat telefonul!

Eu n-am TikTok, «Facebookuri», «Instagrame» d-astea, ca să știe lumea. Orice apare pe internet sunt numai minciuni, numai falsuri, nu am treabă cu ei, cu nimeni, că n-am nimic, nici Facebook, nimic. Nu-mi fac eu, nu-mi trebuie mie așa ceva, Doamne ferească-ne.

Sunt pe internet chestii d-astea de fraudă, vin la mine la palat că «Vezi, Doamne, că Becali îți dă», că «Dumneata mi-ai spus că am câștigat nu știu ce premiu». I-am zis «Du-te, bă, de aici! Că eu nu am Facebook, nu am avut în viața mea. Numai falsuri d-astea pe internet, șmecherii d-astea, altceva n-au ce să facă»”, a spus Gigi Becali la o televiziune.

Reclamă
Reclamă

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri. Ionuţ Luţu este mâna dreaptă a lui Gigi Becali, patronul de la FCSB a avut grijă ca fostului fotbalist să nu îi lipsească nimic. Becali are încredere deplină în Luţu şi, drept dovadă, l-a făcut unic acţionar şi administrator la Becali Hotels, la finalul anului trecut, una dintre firmele latifundiarului din Pipera.

Dezvăluiri incredibile despre cel mai bogat şofer din România

Maria Aliuţă a făcut, în trecut, dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu, omul de încredere al lui Gigi Becali. În prezent, Ionuţ Luţu este şoferul lui Gigi Becali, dar şi unul din oamenii de încredere ai patronului de la FCSB.

”Eu cu el (n.r – Ionuț Luțu) la școala de antrenori, imediat după ce ne-am lăsat. El lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita.

Reclamă

El copia, prostul. Ne-au zis ‘să vă treceți echipele pe unde ați jucați, că nu înțelegea: ’Ce CV, tată, că nu înțeleg’. A trecut tot ce am trecut eu la mine și după aia ce crezi că zice? ’Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!’. Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuţă într-un podcast.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și