Închide meniul

Neluţu Varga nu vrea să se lupte cu FCSB pentru titlu! Echipa cu care doreşte să se înfrunte: „Ar fi o experienţă interesantă”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2024, 19:21

Reclamă
Neluţu Varga nu vrea să se lupte cu FCSB pentru titlu! Echipa cu care doreşte să se înfrunte: „Ar fi o experienţă interesantă

Neluţu Varga nu vrea să se lupte cu FCSB pentru titlu!

Neluţu Varga / AntenaSport

Neluţu Varga nu vrea să se lupte cu FCSB pentru titlu! Patronul lui CFR Cluj îşi doreşte un duel cu rivala din oraş, U Cluj, pentru campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a lăudat-o pe rivala U, care este lider în Liga 1 după ce a disputat 13 etape. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a adunat 26 de puncte. CFR Cluj are 19 puncte, fiind pe locul 3 în acest moment. CFR are un meci mai puţin disputat decât rivala U Cluj.

Neluţu Varga nu vrea să se lupte cu FCSB pentru titlu!

Îi văd foarte bine. Doar să aibă puterea să ducă acest ritm. Eu mă bucur, pentru că sunt o echipă din Cluj.

Sincer, nu știu dacă au puterea să ducă acest ritm, dar ar fi o experiență interesantă să ne luptăm împreună la titlu. Aș prefera să fie U Cluj rivala la titlu, decât să fie alta. De ce nu?

Am fost, timp de 9 ani, jucător la U Cluj, până la 17 ani, când m-am dus la CFR și am jucat la nivel de seniori. Eram căpitan. Apoi, a venit Revoluția și m-am lăsat”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

U Cluj a învins-o cu 2-0 pe Oţelul în această etapă. Golurile clujenilor au fost marcate de Dan Nistor (min. 61, penalty) şi Mamadou Thiam (min. 69). CFR Cluj a făcut doar 0-0, în deplasare, cu Petrolul. Louis Munteanu l-a sfidat pe antrenorul Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj a decis să îl schimbe pe jucătorul naţionalei U21 în prelungirile partidei cu Petrolul.

Louis Munteanu a cerut explicaţii în timp ce părăsea terenul şi nu a salutat pe nimeni când a ieşit de pe teren. Atacantul a făcut mai multe gesturi de frustrare. La scurt timp, Dan Petrescu a încercat să îl împace pe Louis Munteanu.

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

Petrolul – CFR Cluj 0-0 a fost în format LIVE TEXT, pe AS.ro. Echipa lui Dan Petrescu a remizat pe Ilie Oană şi a ajuns la 19 puncte.

Reclamă

Tot la 19 puncte a ajuns şi Petrolul Ploieşti, care este pe locul 5. Pe locul 4 este Oţelul Galaţi, tot cu 19 puncte, dar cu un golaveraj mai slab decât al formaţiei din Gruia.

În minutul 7 al partidei, CFR Cluj a avut prima ocazie. Peter Michael nu a ajuns la o centrare a lui Simao Rocha în faţa porţii. În minutul 27, Petrolul a avut şi ea o ocazie, la o lovitură de cap a lui Paul Papp. Balonul trimis cu capul de Papp s-a dus pe lângă poarta ardelenilor. În minutul 90+5, CFR Cluj a ratat o şansă uriaşă de a obţine toate cele 3 puncte la Ploieşti. Adi Păun nu a reuşit să îl învingă pe Zima din doar câţiva metri.

PETROLUL (4-1-4-1): Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – T. Keita – M. Rădulescu, Hanca, Jyry, Grozav (cpt.) – Bempah
Rezerve: Eșanu – Stănică, Roche, Mateiu, Jahic, Tolea, Moussaki, D. Ilie, D. Radu, Irobiso, M. Bratu, Boțogan
Antrenor: Mehmet Topal

CFR CLUJ (4-3-3): M. Popa – Simao Rocha, Leo Bolgado, M. Ilie, Camora (cpt.) – Fică, K. Keita, Djokovic – Deac, Michael, Korenica
Rezerve: Hindrich, Gal – Mogoș, Fl. Iacob, Boben, Graovac, Artean, R. Filip, Păun, Postolachi, L. Munteanu
Absent: Kamara (suspendat)
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Vasile Marinescu, Radu Ghinguleac
Arbitru VAR: Florin Andrei // Asistent VAR: Adrian Popescu
Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55 20 oct.

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55 20 oct.

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47 20 oct.

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și