Închide meniul

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! Atacantul, la al treilea meci la rând în care înscrie

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2024, 21:39

Reclamă
Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! Atacantul, la al treilea meci la rând în care înscrie

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo - FCSB, cu o foarfecă superbă!

Daniel Bîrligea se bucură, după un gol marcat pentru FCSB / Profimedia Images

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă! În minutul 26 al derby-ului, Daniel Bîrligea a profitat de o respingere greşită a lui Golubovic şi a marcat din foarfecă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro este în mare formă. Este al treilea meci la rând în care Bîrligea înscrie. Totodată, este al patrulea gol în 5 meciuri pentru vârful de atac al FCSB-ului.

Daniel Bîrligea a deschis scorul în Dinamo – FCSB, cu o foarfecă superbă!

Bîrligea a marcat singurul gol al partidei cu PAOK, din Europa League, apoi a înscris în campionat, în victoria FCSB-ului cu Gloria Buzău, cu 3-2. Atacantul în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe a deschis acum scorul, cu o foarfecă de efect, în derby-ul Dinamo – FCSB.

Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB. În contractul de transfer mai sunt stipulate anumite bonusuri, dar şi o clauză că Bîrligea nu poate evolua în meciurile FCSB-ului cu CFR Cluj.

Dacă FCSB va reuşi să îşi învingă marea rivală în derby-ul disputat pe Arena Naţională, campioana României o va depăşi pe Dinamo în clasament. Înaintea derby-ului, cele două echipe erau despărţite de 2 puncte în Liga 1. Dinamo era pe locul 5, cu 18 puncte, în timp ce FCSB era pe locul 7, cu 16 puncte. Roş-albaştrii au un meci mai puţin jucat faţă de „câini”. FCSB are o restanţă de disputat, cu FC Botoşani.

Reclamă
Reclamă

”Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit”. Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali a dezvăluit care sunt obiectivele sale, după ce a impresionat în Europa Leauge.

Fostul atacant de la CFR Cluj a devenit rapid preferatul patronului de la FCSB. Fotbalistul a impresionat cu performanțele sale din Europa Leauge.

Impresionați de reușitele sale, jurnaliștii polonezi l-au abordat pe preferatul lui Gigi Becali. Aceștia sunt convinși că Daniel Bîrligea nu va rămâne foarte multă vreme în lotul lui FCSB.

Reclamă

”Ești tânăr și talentat, dar, cu siguranță, FCSB nu este cea mai bună echipă la care poți ajunge. Cât mai ai de gând să stai acolo?”, a fost întrebarea primită de atacantul roş-albaştrilor, din partea jurnaliștilor de la prostozautu.pl.

Fotbalistul FCSB-ului a dezvăluit că încă nu se gândește la plecare, dar este convins că, ”la momentul potrivit”, va părăsi campioana României.

”Vreau să dovedesc că pot fi chiar mai bun decât am fost până acum. Voi rămâne aici cât timp am nevoie pentru a demonstra că pot mai mult. Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit, dar nu la asta mă gândesc acum. Vreau să mă bucur de fotbal și de fanii noștri excepționali”, a declarat Daniel Bîrligea.

Atacantul are o cotă de piaţă în valoare de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și