Închide meniul

”Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit”. Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

Alexandra Costea Publicat: 17 octombrie 2024, 16:05

Reclamă
”Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit”. Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

Daniel Bîrligea în partida dintre FCSB şi RFS - Profimedia

Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali a dezvăluit care sunt obiectivele sale, după ce a impresionat în Europa Leauge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant de la CFR Cluj a devenit rapid preferatul patronului de la FCSB. Fotbalistul a impresionat cu performanțele sale din Europa Leauge. A marcat 2 goluri în meciurile cu RFS şi PAOK. Mai mult, acesta a avut o reușită şi în Liga1, în victoria la limită cu Gloria Buzău.

Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

Impresionați de reușitele sale, jurnaliștii polonezi l-au abordat pe preferatul lui Gigi Becali. Aceștia sunt convinși că Daniel Bîrligea nu va rămâne foarte multă vreme în lotul lui FCSB.

”Ești tânăr și talentat, dar, cu siguranță, FCSB nu este cea mai bună echipă la care poți ajunge. Cât mai ai de gând să stai acolo?”, a fost întrebarea primită de atacantul roş-albaştrilor, din partea jurnaliștilor de la prostozautu.pl.

Fotbalistul FCSB-ului a dezvăluit că încă nu se gândește la plecare, dar este convins că, ”la momentul potrivit”, va părăsi campioana României.

Reclamă
Reclamă

”Vreau să dovedesc că pot fi chiar mai bun decât am fost până acum. Voi rămâne aici cât timp am nevoie pentru a demonstra că pot mai mult. Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit, dar nu la asta mă gândesc acum. Vreau să mă bucur de fotbal și de fanii noștri excepționali”, a declarat Daniel Bîrligea.

Gigi Becali a plătit peste 2 milioane de euro în conturile CFR-ului, în schimbul atacantului de 24 de ani. Atacantul are o cotă de piaţă în valoare de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Mircea Lucescu a explicat de ce nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa naţională

Selecţionerul a susţinut că Bîrligea trebuie să arate mai mult, atât în campionat, cât şi în cupele europene. Mircea Lucescu a subliniat că Bîrligea, dacă va fi convocat în viitor, va avea nevoie de o perioadă pentru a se adapta la grupul format la naţională.

Reclamă

(n.r. situația lui Bîrligea) Nu înseamnă că un jucător care se transferă de la o echipă la alta trebuie să fie la națională. Sunt meciurile europene, din campionat în care el trebuie să demonstreze că merită să scot un jucător de la națională (n.r. pentru a-i face loc).

În meciul cu PAOK, echipa (n.r. FCSB) a jucat foarte mult în apărare, foarte retrasă. Doar faza golului a fost… pentru o fază ca asta nu poți să scoți un jucător pentru a-i da ocazia altuia să joace, deocamdată.

Vom vedea, eu am încredere în el, a avut o perioadă în care nu a activat. Nu se poate face o echipă națională cu un jucător care face un meci bun, e greu să ajungă la relații de joc cu ceilalți”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și