Închide meniul
Foto

Cum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea

Publicat: 20 octombrie 2024, 21:45

Reclamă
Cum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea

Cum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea

Profimedia

Cum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea. Atacantul celor de la FCSB nu a fost convocat de selecţioner pentru dubla României cu Cipru şi Kosovo, iar în spaţiul public a fost o adevărată polemică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a avut o execuţie fabuloasă în derby-ul cu Dinamo. Atacantul de la FCSB a ajuns la 4 goluri în ultimele 5 partide pentru campioană. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Cum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea

În minutul 26, Daniel Bîrligea a deschis scorul cu o reluare din foarfecă. La câteva secunde după reuşita fantastică, camerele TV l-au filmat pe Mircea Lucescu în tribune. Selecţionerul României a venit la derby însoţit de Mihai Stoichiţă.

Mircea Lucescu, mesaj ferm despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea

Mircea Lucescu a transmis un mesaj ferm despre neconvocarea lui Daniel Bîrligea! Atacantul FCSB-ului a marcat singurul gol al meciului PAOK – FCSB 0-1, partidă urmărită din tribune şi de Mircea Lucescu.

Selecţionerul a susţinut că Bîrligea trebuie să arate mai mult, atât în campionat, cât şi în cupele europene. Mircea Lucescu a subliniat că Bîrligea, dacă va fi convocat în viitor, va avea nevoie de o perioadă pentru a se adapta la grupul format la naţională.

Reclamă
Reclamă

(n.r. situația lui Bîrligea) Nu înseamnă că un jucător care se transferă de la o echipă la alta trebuie să fie la națională. Sunt meciurile europene, din campionat în care el trebuie să demonstreze că merită să scot un jucător de la națională (n.r. pentru a-i face loc).

În meciul cu PAOK, echipa (n.r. FCSB) a jucat foarte mult în apărare, foarte retrasă. Doar faza golului a fost… pentru o fază ca asta nu poți să scoți un jucător pentru a-i da ocazia altuia să joace, deocamdată.

Vom vedea, eu am încredere în el, a avut o perioadă în care nu a activat. Nu se poate face o echipă națională cu un jucător care face un meci bun, e greu să ajungă la relații de joc cu ceilalți”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și