Închide meniul
Video

Reacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată”

Dan Roșu Publicat: 21 octombrie 2024, 9:06

Reclamă

Reacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK - PAOK 1-1

Răzvan Lucescu, gesturi provocatoare către fanii lui AEK

Răzvan Lucescu a vorbit la conferinţa de presă despre gesturile provocatoare pe care le-a făcut la finalul meciului AEK – PAOK, înspre fanii rivalilor. Antrenorul român şi-a adus din nou aminte de celebrul episod din 2018, când consideră că i s-a „furat” un titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu a făcut referire la partida decisivă dintre PAOK şi AEK din 2018, atunci când echipei sale i-a fost anulat un gol, pe final de meci. Patronul Savvidis a intrat atunci cu pistolul pe teren, meciul a fost abandonat şi pierdut la masa verde de PAOK, care era ulterior şi depunctată.

La finalul derby-ului de duminică transmis exclusiv în AntenaPLAY, Răzvan Lucescu a făcut semne spre ultraşii lui AEK, făcând referire la acel moment. Românul a fost însoţit de mai multe persoane spre ieşirea de pe teren.

Reacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1

„Ce pot spune despre asta? Puteţi accepta sau nu. Aşa arată pasiunea mea pentru muncă. Aşa sunt eu şi aşa îmi apăr echipa. În 2018, ni s-a furat un campionat. În sufletul meu, nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat în 2018. Va continua să existe şi nu am alte comentarii de făcut.

E întotdeauna greu să vii pe terenul lui AEK, în faţa unei echipe puternice. Am venit să ne facem jocul şi să nu o lăsăm pe AEK să devină o ameninţare. Am venit bine pregătiţi din punct de vedere mental. AEK nu a avut multe momente importante, dar meciul a fost echilibrat Am venit să ne arătăm personalitatea”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

După egalul de la Atena, PAOK se află în fruntea clasamentulu, la egalitate de puncte (17) cu rivala Aris, după primele 8 etape disputate în Superliga Greciei. AEK şi Olympiacos au câte 15 puncte, fiind pe locurile 3 şi 4, diferenţiate de golaveraj.

Răzvan Lucescu, criză de nervi în AEK – PAOK

Răzvan Lucescu a făcut o adevărată criză de nervi în timpul derby-ului AEK – PAOK, din etapa a 8-a a Superligii Greciei. Antrenorul român nu a mai rezistat după o fază controversată, în care arbitrul a dictat un fault împotriva echipei lui.

Spiritele s-au încins pe teren chiar înainte de pauză. Jonny Otto a respins o minge, după care a căzut peste Pilios. Arbitrul a considerat că a fost fault şi a acordat lovitură liberă pentru gazde.

Reclamă

Decizia luată de slovenul Rade Obrenovic a declanşat proteste în tabăra PAOK-ului. Jucătorii liderului din Grecia s-au arătat contrariaţi, iar Răzvan Lucescu s-a prăbuşit emoţional.

Răzvan Lucescu a început să ţipe la marginea terenului şi s-a dus spre camera TV. „Arbitrul, arbitrul! Încă o dată a făcut asta aici, arbitrul!„, a strigat Răzvan Lucescu.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:22

Adrian Şut, suspect de recidivă după derby-ul cu Dinamo! Lovitură dură pentru FCSB înaintea meciurilor cu Rangers şi Rapid

14:10

Aryna Sabalenka e noul lider mondial! A detronat-o pe Iga Swiatek cu 41 de puncte. Pe ce loc e Simona Halep

13:43

Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO (19:00) în AntenaPLAY. Neymar revine pe teren după un an! Programul zilei în Liga Campionilor Asiei

13:40

Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist”

13:20

Fanii iau cu asalt Arena Naţională pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie). Câte bilete s-au vândut

13:11

UPDATE„Inacceptabil!” Federaţia Română de Rugby, dată afară de pe stadionul Arcul de Triumf! Replică imediată a şefilor Federaţiei

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 3 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și