Închide meniul

AEK Atena – PAOK Salonic LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu e lider înaintea derby-ului din Grecia

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2024, 22:27

Reclamă
AEK Atena – PAOK Salonic LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu e lider înaintea derby-ului din Grecia

AEK Atena - PAOK Salonic LIVE VIDEO

Răzvan Lucescu / Profimedia

Meciul AEK Atena – PAOK Salonic va fi transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:30, în capul de afiş al etapei cu numărul 8 din Superliga Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deplasarea nu va fi una uşoară pentru Răzvan Lucescu, antrenorul român având câteva bătăi de cap după meciurile echipelor naţionale.

AEK Atena – PAOK Salonic LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu e lider înaintea derby-ului din Grecia

Echipa lui Răzvan Lucescu a anunţat însă sâmbătă lotul cu care va face deplasarea la Atena, iar campioana Greciei se va putea baza pe Giannis Konstantelias
şi pe Brandon Thomas.

Cu toate acestea, antrenorul român nu îi va avea la dispoziţie pe Giannis Michailidis, Tarik Tissoudali şi Jonathan Gomez.

PAOK a reuşit să se impună în ultima etapă dinaintea pauzei internaţionale, pe terenul lui Levadiakos, scor 0-2. Înaintea acelui meci, echipa lui Răzvan Lucescu a avut trei înfrângeri consecutive, cu Galatasaray, Aris şi FCSB.

Reclamă
Reclamă

Înaintea acestui meci, PAOK este pe primul loc, cu 16 puncte, urmată de alte 4 echipe cu câte 14 puncte. Una diintre acestea este AEK, situată în acest moment pe locul 5 în Superliga Greciei.

Fostul star al lui Manchester United, viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu

Fostul star al lui Manchester United va fi viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu, în derby-ul AEK – PAOK. Anthony Martial e gata să debuteze la vicecampioana Greciei în duelul „de foc” din această săptămână.

Grecii au anunţat că Antonhy Martial a început să se antreneze alături de restul jucătorilor de la AEK şi va fi în lotul echipei pentru derby-ul cu PAOK. Este de aşteptat ca atacantul francez să fie trimis în teren în repriza secundă, pentru a intra în ritm.

Reclamă

Anthony Martial a fost transferat de AEK luna trecută, grecii reuşind să dea o adevărată lovitură de imagine. Fostul atacant al lui Manchester United, în vârstă de 28 de ani, este plătit cu nu mai puţin de 3,5 milioane de euro pe an de către oficialii vicecampioanei Greciei.

Totodată, AEK a mai primit o veste bună înaintea derby-ului cu PAOK. Erik Lamela a început şi el să se antreneze normal, după accidentarea suferită la începutul lunii septembrie, şi va fi apt pentru duelul cu echipa lui Răzvan Lucescu.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOMax Verstappen a câştigat sprintul de la Austin! Calificările pentru marea cursă sunt la 00:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei 6 Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”
Citește și