Închide meniul
Video

Răzvan Lucescu, criză de nervi în AEK – PAOK: „Arbitrul, arbitrul!”. Românul s-a prăbuşit emoţional după o fază controversată

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2024, 21:55

Reclamă

Răzvan Lucescu, criză de nervi în AEK - PAOK

Răzvan Lucescu, scos din minţi de arbitru / AS.ro

Răzvan Lucescu a făcut o adevărată criză de nervi în timpul derby-ului AEK – PAOK, din etapa a 8-a a Superligii Greciei. Antrenorul român nu a mai rezistat după o fază controversată, în care arbitrul a dictat un fault împotriva echipei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, Baba a deschis scorul pentru campioana Greciei în minutul 15. La jumătatea primei reprize s-a restabilit egalitatea. Pierrot l-a învins pe Kotarski şi a delanşat nebunia în tribună.

Răzvan Lucescu, criză de nervi în AEK – PAOK

Spiritele s-au încins pe teren chiar înainte de pauză. Jonny Otto a respins o minge, după care a căzut peste Pilios. Arbitrul a considerat că a fost fault şi a acordat lovitură liberă pentru gazde.

Decizia luată de slovenul Rade Obrenovic a declanşat proteste în tabăra PAOK-ului. Jucătorii liderului din Grecia s-au arătat contrariaţi, iar Răzvan Lucescu s-a prăbuşit emoţional.

Răzvan Lucescu a început să ţipe la marginea terenului şi s-a dus spre camera TV.

Reclamă
Reclamă

Arbitrul, arbitrul! Încă o dată a făcut asta aici, arbitrul!„, a strigat Răzvan Lucescu.

„Centralul” a venit imediat la marginea terenului şi a avut o discuţie aprinsă cu antrenorul român. Obrenovic i-a şi arătat lui Lucescu cartonaşul galben.

PAOK a trecut printr-o adevărată criză de rezultate. Alb-negrii au cedat cu Galatasaray, Aris şi FCSB, înainte să o învingă pe Levadiakos.

Reclamă

Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el”

Fanii lui PAOK au venit cu un comunicat prin care şi-au manifestat încrederea în Lucescu, pe care l-au numit „unul dintre cei mai mari antrenori ai clubului din istoria recentă”.

După finalul de anul trecut, care ne-a adus un trofeu magic, trebuie să ne exprimăm public încrederea şi dragostea pe care o avem pentru echipă şi pentru cel mai mare antrenor din istoria recentă a clubului. Trebuie să avem încredere totală, chiar dacă nu ştim dacă vom lua un nou titlu la finalul acestui sezon.

Suntem siguri că ei vor da totul pentru club şi pentru oamenii de pe stadion. Ar fi bine pentru cei care sunt pe lângă echipă să nu tragă concluzii pripite, ci să aducă încredere şi calm, pentru ca echipa să meargă doar pe instrucţiile şi dorinţele lui Răzvan Lucescu.

Sezonul de-abia a început, campionii au nevoie de fani lângă şi noi suntem siguri cu succesul e foarte aproape. Oricine va continua să critice antrenorul lui PAOK, se va confrunta şi cu noi”, a fost mesajul suporterilor liderului din Grecia.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și