Închide meniul

Basarab Panduru i-a pus la zid pe „câini” după Dinamo – FCSB 0-2: „N-au făcut absolut nimic”

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 9:02

Reclamă
Basarab Panduru i-a pus la zid pe „câini după Dinamo – FCSB 0-2: „N-au făcut absolut nimic

Basarab Panduru i-a pus la zid pe "câini" după Dinamo - FCSB 0-2: "N-au făcut absolut nimic"

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru i-a pus la zid pe „câini” după Dinamo – FCSB 0-2. Campioana României s-a impus în derby-ul de pe Arena Naţională, graţie golurilor marcate de Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui succes, formaţia roş-albastră a revenit pe locurile de play-off şi a depăşit-o pe Dinamo, care este acum pe locul 7. Echipa lui Kopic a încheiat astfel seria de patru meciuri fără înfrângere.

Basarab Panduru i-a pus la zid pe „câini” după Dinamo – FCSB 0-2: „N-au făcut absolut nimic”

Basarab Panduru a taxat jocul prestat de dinamovişti în derby-ul cu FCSB. În ciuda jocului bun arătat în acest campionat, „câinii” nu au reuşit să dea pe poartă în meciul de duminică seară.

Mai mult, fostul internaţional român le-a reproşat lui Politic şi Cîrjan, jucători care speră să ajungă pe viitor la naţională, că nu au făcut mai multe în faţa campioanei României:

„Dinamo nu este slabă, dar în seara asta a fost. Mult sub ce credeam noi. Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă. În minutul 86, era 2-0 pentru FCSB la şuturi pe poartă. FCSB a gestionat bine rezultatul.

Reclamă
Reclamă

În față, în afară de Selmani, care a mai mișcat ceva, nici Politic, Milanov, Cîrjan n-au făcut mai nimic, mult sub nivelul meciului. Am vrut să-i văd, pentru că dacă vrei să bați la ușa echipei naționale, atunci fă ceva…n-ai făcut nimic.

Toți care au intrat la Dinamo n-au făcut absolut nimic. Politic n-a trecut de Dawa”, a declarat Basarab Panduru, la primasport.ro.

Cătălin Cîrjan, declaraţii tari după Dinamo – FCSB 0-2

Cătălin Cîrjan a avut o serie de declaraţii tari, după Dinamo – FCSB 0-2, meci pierdut de alb-roşii în faţa a 45.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională. Fostul jucător al Rapidului susţine că echipa nu a respectat tactica stabilită la pauza derby-ului.

Reclamă

„Dezamăgitor. Ne doream mult mai mult, ne-am pregătit bine, am vorbit mult despre acest derby. Am început bine, dacă înscriam, jocul era altul. Ei au marcat din nimic, după care noi am făcut un joc slab în a doua repriză, nu ne-am mai creat ocazii.

În prima repriză nu au avut nimic în plus față de noi, dar în a doua au arătat că au experiență și că sunt o echipă bună.

La pauză vorbim că mergem peste adversar, că nu ne retragem… o să vorbim cu mister și o să facem o analiză. Ne-am simțit foarte bine, jucăm fotbal pentru astfel de meciuri, au fost incredibili. Le mulțumim fanilor că au venit, dar ne pare rău că nu i-am bucurat”, a spus Cîrjan, la finalul meciului.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:22

Adrian Şut, suspect de recidivă după derby-ul cu Dinamo! Lovitură dură pentru FCSB înaintea meciurilor cu Rangers şi Rapid

14:10

Aryna Sabalenka e noul lider mondial! A detronat-o pe Iga Swiatek cu 41 de puncte. Pe ce loc e Simona Halep

13:43

Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO (19:00) în AntenaPLAY. Neymar revine pe teren după un an! Programul zilei în Liga Campionilor Asiei

13:40

Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist”

13:20

Fanii iau cu asalt Arena Naţională pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie). Câte bilete s-au vândut

13:11

UPDATE„Inacceptabil!” Federaţia Română de Rugby, dată afară de pe stadionul Arcul de Triumf! Replică imediată a şefilor Federaţiei

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 3 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și