Închide meniul

Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi „forţează” debutul la naţională: „N-ai altul!”

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 11:59

Reclamă
Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi „forţează debutul la naţională: „N-ai altul!

Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi "forţează" debutul la naţională: "N-ai altul!"

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali are o propunere surpriză pentru Mircea Lucescu. Campioana României a câştigat derby-ul de duminică seară de pe Arena Naţională. Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi au marcat cele două goluri pentru echipa lui Elias Charalambous, care a revenit pe locurile de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă FCSB a revenit în primele şase, Dinamo a coborât în afara locurilor de play-off. „Câinii” au încheiat astfel şi seria de patru meciuri fără înfrângere.

Gigi Becali, propunere surpriză pentru Mircea Lucescu! Jucătorul căruia îi „forţează” debutul la naţională: „N-ai altul!”

Printre jucătorii care l-au impresionat pe Gigi Becali în derby-ul cu Dinamo se numără şi Mihai Popescu. Jucătorul adus în urmă cu o lună la FCSB a fost propus deja de patron la echipa naţională a României. Becali este convins că Mircea Lucescu, care a fost prezent pe Arena Naţională, îl va convoca în viitor pe fundaşul de 31 de ani:

„Voi să ştiţi că Dinamo nu este o echipă slabă. Ei au încercat să joace de pe fund. Părerea mea e că a greşit… deşi l-am lăudat mult pe Kopic, eu zic că a greşit. El a încercat, asta a făcut la echipa asta, i-a pus să paseze. Juca bine Dinamo, numai că în a doua repriză, dacă a văzut că nu poate pasa de pe fund, că ăştia fac pressing… dă acolo în faţă, la bătaie, ce o fi o fi.

Nu puteau, Dinamo nu e o echipă slabă, suntem noi prea puternici. Suntem prea puternici şi nu putem fi opriţi. Şi în apărare, cu Radunovic, Dawa, Ngezana… chiar şi Popescu. Eu cred că el va fi la echipa naţională, că a fost Mircea Lucescu în tribună. N-ai altul, fundaş central la ora asta părerea mea, că român… el după Drăguşin.

Reclamă
Reclamă

Dar în centru, mijlocaş… avem Olaru, Şut, Băluţă. În atac Bîrligea, Tavi Popescu, Miculescu. Avem o echipă foarte puternică, nu o poţi opri. Dinamo nu a fost o echipă slabă, am fost noi prea puternici. De asta nici nu am făcut schimbările”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Mihai Popescu, după Dinamo – FCSB 0-2: „A fost un meci ca oricare altul”

Aflat la primul derby, Mihai Popescu a declarat la finalul partidei că nu a simţit o presiune suplimentară şi că acum îşi îndreapăt atenţia către meciul din Scoţia, cu Rangers, din Europa League:

”A fost un meci ca oricare altul. Mă bucur că am câștigat, că am ieșit sănătos de pe teren, asta e cel mai important. Am bifat derby-ul și din cealaltă parte, mă bucur că a fost o victorie.

Reclamă

Diferența a făcut-o rezultatul. Au o echipă bună, au avut șansele lor, mă bucur că nu au reușit să înscrie și că am câștigat. O să ne batem la campionat, luăm toate meciurile pe rând.

Luăm câte trei puncte, urcăm în clasament. Ne gândim la următorul meci, care e cel mai important. De acum ne gândim la Rangers, sperăm să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte”, a declarat Mihai Popescu după victoria cu Dinamo.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

OFICIAL! A intrat în faliment direct din grupa Ligii Campionilor: „Nu am găsit nicio soluţie”

17:39

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Daniel Pancu, după reacția din meciul cu Elveţia. „Nu se poate așa ceva”

17:04

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

17:02

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce nu îi va cere niciodată lui Mbappe: „Prefer să facă asta! Aşa a fost de mulţi ani la Real Madrid!”

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 octombrie

16:39

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj clar pentru conducerea „câinilor”, după Dinamo – FCSB 0-2!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și