Închide meniul

Tatăl lui Adrian Şut a murit la scurt timp după derby-ul Dinamo-FCSB. „Au petrecut împreună ultimele clipe”

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 21:49

Reclamă
Tatăl lui Adrian Şut a murit la scurt timp după derby-ul Dinamo-FCSB. „Au petrecut împreună ultimele clipe

Tatăl lui Adrian Şut a murit la scurt timp după derby-ul Dinamo-FCSB

Adrian Şut va rata meciul cu Rangers - Profimedia

Tatăl lui Adrian Şut a murit la scurt timp după derby-ul Dinamo-FCSB. Este doliu în familia roş-albastrului! Tatăl fotbalistului s-a stins din viaţă luni. Meme Stoica a fost cel care a făcut anunţul trist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Șut s-a aflat timp de 83 de minute pe teren în derby-ul Dinamo-FCSB. După meci, s-a speculat că mijlocaşul s-ar fi accidentat din nou. Cu toate acestea, realitatea se pare că este cu totul alta.

Tatăl lui Adrian Şut a murit la scurt timp după derby-ul Dinamo-FCSB. „Au petrecut împreună ultimele clipe”

Meme Stoica, directorul general de la FCSB, a anunţat că nu este vorba de o recidivă în cazul lui Şut. Motivul pentru care a trebui să plece de urgenţă de pe Arena Naţională a fost cu totul altul. Adrian Şut a plecat acasă, la Oradea, pentru a fi alături de tatăl său. Din nefericire, tatăl fotbalistului s-a stins din viață în cursul acestei zile.

„Șut nu e accidentat. Din nefericire, a avut o problemă. Suntem cu toții alături de el pentru că în această după-amiază și-a pierdut tatăl. El a plecat cu primul avion la Oradea împreună cu soția și a mai apucat să-și găsească tatăl în viață.

Ultimele clipe le-au petrecut împreună. E o tragedie, sperăm să fie puternic și să aibă grijă de familie. Mai are un frate mai mic, care e fotbalist. Asta e problema pe care o are”, a anunţat Mihai Stoica, luni seară, la Prima Sport.

Reclamă
Reclamă

Adrian Şut va rata deplasarea la Glasgow

Ţinând cont de perioada grea prin care trece, este posibil ca Adrian Şut să nu facă deplasarea la Glasgow. astfel, mijlocaşul roş-albaştrilor ar putea rata  partida cu Rangers din Europa League (joi, 22:00). Absenţa lui Şut la meciul cu Rangers va reprezenta o problemă destul de importantă pentru FCSB în condiţiile în care campioana României nu se poate baza nici pe căpitanul Darius Olaru, cel care a fost eliminat în partida cu PAOK Salonic, câştigată de formaţia lui Elias Charalambous cu 1-0.

Pentru FCSB urmează meciul cu Rangers din deplasare, în etapa a treia a grupei principale din Europa League. La finalul săptămânii, campioana României va reveni pe Arena Naţională pentru duelul cu Rapid. Pe 30 octombrie, roş-albaştrii se întâlnesc din nou cu Dinamo, în Cupa României.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și