Închide meniul

„Era pur şi simplu ridicol!” Cornel Dinu a distrus un jucător de la FCSB, după eşecul categoric cu Rangers

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 21:10

Reclamă
„Era pur şi simplu ridicol! Cornel Dinu a distrus un jucător de la FCSB, după eşecul categoric cu Rangers

Cornel Dinu a distrus un jucător de la FCSB, după eşecul categoric cu Rangers

Titularii de la FCSB, la începutul meciului cu Rangers/ Hepta

Cornel Dinu a distrus un jucător de la FCSB, după eşecul categoric înregistrat de roş-albaştri în duelul cu Rangers. Acesta l-a luat la ţintă pe Joyskim Dawa, cel care a fost căpitanul campioanei în duelul de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a înregistrat prima înfrângere în grupa de Europa League. După victoriile cu RFS şi PAOK, campioana a fost umilită de Rangers, scoţienii câştigând partida cu 4-0.

Cornel Dinu a distrus un jucător de la FCSB, după eşecul categoric cu Rangers

Cornel Dinu a urmărit partida FCSB-ului şi a tras concluziile. Acesta este de părere că roş-albaştrii tot aveau să piardă partidă, chiar şi dacă golul marcat de David Miculescu în minutul doi nu ar fi fost anulat.

Totodată, Cornel Dinu este de părere că diferenţa de scor putea să fie chiar şi mai mare, mărturisind că FCSB a avut noroc pe finalul partidei.

„Am văzut meciul. Nu cred că se întâmpla ceva deosebit chiar dacă se valida acel gol corect marcat. E o diferență mare, Rangers a fost net superioară.

Reclamă
Reclamă

Nu evităm să spunem că FCSB a avut noroc, pentru că după 4-0, au mai fost câteva ocazii care puteau duce la diferența dintre Rapid și Farul.

Tehnicitatea în regim de forță și viteză, aici a făcut diferența la meciul de ieri. Acolo Rangers a fost cu mult peste FCSB. La golul patru, Dawa e pur și simplu ridicol la duelul cu atacantul scoțian, care l-a luat la mână. Dawa se întoarce, se aruncă aiurea din cauza schimbărilor rapide ale mișcărilor atacantului scoțienilor”, a declarat Cornel Dinu, conform primasport.ro, după Rangers – FCSB 4-0.

Cu cât au scăzut șansele FCSB-ului la calificarea în play-off-ul Europa League după 0-4 cu Rangers

Înainte de meciurile din etapa a 3-a, potrivit specialiștilor de la Football Meets Data, FCSB avea o șansă de 78% de a termina grupa principală din Europa League între locurile 9 și 24, care asigură calificarea în play-off. Șansele sunt calculate pe baza a 10.000 de simulări a grupei principale.

Reclamă

În ceea ce privește calificarea directă, campioana României avea o șansă de 18% de a se situa în primele 8 echipe.

După umilința cu Rangers însă, șansele FCSB-ului de a se califica în play-off au scăzut la 65%. De asemenea, o prezență în primele 8 echipe este văzută cu o șansă de doar 7%.

În momentul de față, FCSB se află pe locul 13 în grupa principală din Europa League, cu 6 puncte după 3 meciuri jucate.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și