Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 11:25

Reclamă
Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo. Duel cu una dintre favorite

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong

Simona Halep / Profimedia

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! După tragerea la sorţi care a avut loc sâmbătă, fostul lider WTA o va întâlni în primul meci pe chinezoaica Yue Yuan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep revine la Hong Kong, la câteva săptămâni de la participarea la turneul WTA 125, acolo unde a reuşit să obţină prima victorie după aproape doi ani de zile. De data aceasta, românca va lua startul în cadrul unui turneu din categoria WTA 250.

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong!

În primul tur de la Hong Kong, Simona Halep o va întâlni pe Yue Yuan, locul 44 WTA şi a 6-a favorită a turneului care va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, potrivit wta.com. Aceasta va fi prima întâlnire directă între cele două jucătoare.

În cazul în care se va impune în faţa jucătoarei din China, Simona Halep va juca în turul secund împotriva câştigătoarei partidei dintre Nao Hibino şi Aliaksandra Sasnovich.

În luna martie, Yuan a câştigat primul său titlu WTA, la Austin, după care a ajuns până în sferturile de finală de la Indian Wells. În ultimele luni însă, jucătoarea din China nu a mai reuşit să lege două victorii, iar rezultatele au fost modeste. La Seul, Wuhan şi Ningbo nu a trecut de turul 2, în timp ce la Beijing a fost eliminată încă din primul tur.

Reclamă
Reclamă

Între cele două turnee de la Hong Kong, Simona Halep s-a pregătit intens la Dubai. Dubla câştigătoare de Grand Slam speră la un parcurs cât mai lung la turneul care va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, chiar dacă nivelul adversarelor este peste cel de la turneul din urmă cu câteva săptămâni. Chiar şi în aceste condiţii, Halep a scăpat de nume importante, precum Danielle Collins, Naomi Osaka sau Emma Răducanu.

În cadrul turneului WTA 125 de la începutul lunii octombrie, Simona Halep a reuşit să treacă în primul tur de Arina Rodionova, scor 6-2, 4-6, 6-4, după care a cedat în turul secund, cu Anna Blinkova, scor 2-6, 1-6.

Refuzul de care s-a lovit Ion Ţiriac, în momentul în care a vrut să o ajute pe Simona Halep

După ce Simona Halep s-a recuperat şi a revenit în turneele WTA, Ion Ţiriac a oferit din nou declaraţii despre scandalul de dopaj în care a fost implicată românca. În presa din Franţa, miliardarul român a oferit un interviu, mărturisind că a încercat să o ajute pe „Simo” în urmă cu doi ani.

Reclamă

Însă, Halep a decis să-şi protejeze echipa şi să nu lase pe nimeni să intervină în momentele respective. Ţiriac a amintit şi de faptul că Patrcik Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep din momentul în care aceasta a fost depistată cu Roxadustat, şi-a asumat târziu vina pentru situaţia în care a ajuns românca.

„Odată ce a fost testată pozitiv, a făcut o mare greșeală: ar fi trebuit să spună că pur și simplu a luat suplimentul pe care echipa i-l pregătise. În schimb, ea și-a protejat colaboratorii. Am încercat să o ajut, dar ea a spus: „Nimeni nu se atinge de echipa mea, eu sunt cel care a luat suplimentul. Doar că antrenorul ei (n.r. Patrick Mouratoglou), și-a asumat responsabilitatea pentru situație foarte târziu. Ok, produsul era prea vechi și nu puteai anticipa că ar conține substanța dopantă, dar nu e normal să îţi asumi vina într-un astfel de caz?”, a declarat Ion Ţiriac, conform welovetennis.fr.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și