Închide meniul

FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2024, 22:28 / Actualizat: 28 octombrie 2024, 0:48

Reclamă
FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB - Rapid LIVE TEXT

Octavian Popescu, în timpul meciului FCSB - Rapid / Hepta

Derby-ul FCSB – Rapid, scor 0-0, din etapa a 14-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii campioanei au ratat din toate poziţiile, iar Siegrist a fost eroul lui Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ajuns la şapte meciuri la rând fără înfrângere în faţa marii rivale. Giuleştenii au ratat totuşi şansa de a se apropia de ocupantele locurilor de play-off. FCSB ocupă locul 6.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. U Cluj – 26 de puncte
2. Petrolul – 22 de puncte
3. Universitatea Craiova – 21 de puncte
4. Dinamo – 21 de puncte
5. CFR Cluj – 20 de puncte
6. FCSB – 20 de puncte
7. Oţelul – 19 puncte
8. Sepsi – 18 puncte
9. UTA – 18 puncte
10. Rapid – 17 puncte

U Cluj, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FCSB şi Oţelul au cu un meci mai puţin disputat.

Reclamă
Reclamă

LIVE TEXT | FCSB – Rapid 0-0

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 82: Daniel Popa a scăpat singur în careul Rapidului şi a şutat la colţul scurt! Nu a prins spaţiul porţii.

Min. 76: Ratare uriaşă a Rapidului! Emmers a şutat din 10 metri, Radunovic a respins mingea se îndrepta spre poartă. Târnovanu nu putea interveni!

Reclamă

Min. 73: Darius Olaru a încercat un şut de la aproximativ 25 de metri. Mingea s-a dus peste transversală.

Min. 67: Florin Tănase a primit o centrare excelentă, dar nu a putut devia mingea în poartă.

Min. 56: Meciul întrerupt pentru a doua oară! De aceată dată au explodat mai multe petarde în careul lui Târnovanu. Istvan Kovacs a reluat jocul după ce a purtat discuţii cu delegaţii celor două echipe.

Min. 51: Istvan Kovacs a purtat o discuţie cu căpitanii ambelor echipe şi a reluat apoi jocul!

Min. 50: Ocazie uriaşă a lui Şut! Mingea trimisă cu călcâiul de mijlocaşul FCSB-ului a trecut puţin pe lângă poartă. A fost aruncată o petardă din tribună şi meciul a fost întrerupt de Istvan Kovacs!

Min. 46: S-a reluat meciul de pe Arena Naţională!

Min. 45+5: Pauză!

Min. 45+3: Octavian Popescu a căzut în careul Rapidului, Istvan Kovacs nu a intervenit.

Min. 45+2: Darius Olaru şut din unghi, Siegrist intervine din nou salvator.

Min. 45+1: O nouă intervenţie fabuloasă a lui Siegrist! A scos de sub transversală şutul lui Octavian Popescu.

Min. 36: Kait a fost scos pe targă de pe teren şi dus direct la ambulanţă. În locul lui a intrat Emmers!

Min. 34: Accidentare la Rapid. Kait cere schimbare! Şi Claudiu Petrila este întins pe gazon şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 30: Octavian Popescu i-a pasat în centrul careului lui Olaru. Căpitanul FCSB-ului a şutat plasat, dar nu l-a putut învinge nici de această dată pe portarul alb-vişiniilor.

Min. 30: 

Min. 15: Ocazie incredibilă a Rapidului! N’Jie a scăpat singur cu Târnovanu, dar a şutat în goalkeeper-ul campioanei. Mingea a ajuns la Boupendza care, cu poarta goală, a trimis peste transversală!

Min. 11: Şansă importantă şi pentru N’jie. Jucătorul din Camerun a şutat de la aproximativ 25 de metri, dar Târnovanu nu a putut fi învins. Portarul FCSB-ului a scos şutul rapidistului.

Min. 7: Darius Olaru a fost aproape să marcheze un gol şuperb. Căpitanul FCSB-ului şi-a încercat norocul cu o execuţie din afara careului. Siegrest a intervenit şi acum salvator.

Min. 3: Ocazie uriaşă pentru FCSB! David Miculescu a şutat din afara careului, la colţul lung. Siegrist a avut o intervenţie senzaţională şi a respins în corner. Istvan Kovacs nu a văzut că mingea a fost deviată de portarul Rapidului, spre nemulţumirea lui Miculescu.

Min. 1: A început derby-ul.

Update: Sunt aproximativ 40.000 de suporteri pe Arena Naţională. Atmosferă spectaculoasă în tribunele celui mai mare stadion din ţară.

Echipele de start:

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

De cealaltă parte, elevii lui Marius Șumudică vin după o victorie cu Farul Constanța. Echipa lui Gică Hagi a fost făcută praf în Giulești. Rapid a câștigat duelul cu scorul de 5-0.

Cele două rivale nu au avut parte de un debut de sezon excelent. Campioana FCSB a înregistrat, până în momentul de față, 5 victorii, 4 remize și 3 înfrângeri, având 19 puncte după 12 meciuri jucate. De notat este faptul că roș-albaștrii au un meci în minus față de majoritatea adversarelor din Liga 1.

De cealaltă parte, Rapid a adunat 16 puncte după 13 partide jucate. Echipa din Giulești a înregistrat 3 victorii, 7 remize și 3 înfrângeri, de la startul sezonului.

FCSB era deja campioană la ultima întâlnire directă cu Rapid, care a avut loc în sezonul trecut. La momentul respectiv, giuleștenii s-au impus cu 2-0.

De menționat este și faptul că FCSB nu a mai învins-o pe Rapid din 2022. Atunci, actuala campioană câștiga duelul cu 3-1.

De la acel moment au mai avut loc 6 derby-uri între FCSB și Rapid. Giuleștenii au câștigat 5 dueluri, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate.

Potrivit informațiilor dezvăluite de Mihai Stoica, suporterii au luat cu asalt casele de bilete, înaintea derby-ului. Oficialul de la FCSB a anunțat că 40.000 de suporteri se vor afla în tribunele Arenei Naționale, pentru partida cu Rapid.

Președintele consiliului de administrație de la FCSB a mai anunțat și că 10.000 de tichete au fost vândute după umilința din Europa League, cu Rangers. Astfel, campioana României vrea să facă uitată înfrângerea de pe Ibrox, în fața propriilor suporteri.

Marius Şumudică, descris într-un singur cuvânt de Elias Charalambous înainte de FCSB – Rapid

Marius Şumudică a fost descris într-un singur cuvânt de Elias Charalambous, înainte de derby-ul FCSB – Rapid. Antrenorul roş-albaştrilor a oferit declaraţii despre rivalul de pe banca giuleştenilor.

Elias Charalambous a fost antrenat de Marius Şumudică la Vaslui, însă a transmis că întâlnirea din derby-ul de duminică nu va reprezenta nimic special pentru el.

„Nu este nimic special – a fost antrenorul meu atunci, acum suntem în posturi diferite: eu sunt antrenor aici, el acolo, dar nu este nimic special. Îl văd ca pe un meci normal, cu un adversar, atât.

Aceste meciuri sunt importante pentru fotbaliști, pentru fani, pentru presă, dar pentru antrenori aceste partide sunt cele mai ușoare. Toată lumea este concentrată, sunt fotbaliști deștepți, motivați, știu ce au de făcut.

Nu sunt multe de făcut în plus – poate înainte de meci obișnuiesc să meargă la mall, la o cafea, la un biliard, să se relaxeze, dar nimic special”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă, înainte de FCSB – Rapid.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 3 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 4 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și