Închide meniul

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Nu mai contează că mă susțin jucătorii sau nu”

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2024, 22:15

Reclamă
Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Nu mai contează că mă susțin jucătorii sau nu

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt - Dinamo 0-2

Marius Măldărăşanu, în timpul unui meci - Hepta

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2, a patra înfrângere consecutivă în Liga 1 pentru sibieni, care au ajuns pe locul 14, după primele 14 etape disputate din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt lucruri normale, în momentul când apar atâtea eșecuri (n.r. discuțiile cu alți antrenori). Vedem ce se întâmplă. În primul rând trebuie să discute cu mine, apoi vom vedea. Vă dați seama, e o săptămână dificilă, nu vreau să mă gândesc la asta.

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2

E o situație pe care clubul trebuie să o gestioneze. Noi suntem vinovați, e adevărat, dar nu pot spune prea multe la cald. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ. Cuvintele rămân și dor. Tot timpul am creat un grup, pe unde am fost, așa văd eu lucrurile.

Nu pot să le reproșez ceva jucătorilor că n-ar juca pentru ca să plec eu. Nu simt asta. Pot apărea unul sau doi nemulțumiți că nu joacă, dar vreau asta, nu să fie într-o zonă de confort.

Nu mai contează că mă susțin jucătorii sau nu. Ei sunt pe teren, eu sunt antrenor, eu răspund de rezultate. E o perioadă dificilă, vedem ce se întâmplă”, a declarat antrenorul de 49 de ani.

Reclamă
Reclamă

Hermannstadt l-a dorit pe Adi Mutu

Adrian Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Hermannstadt este clubul care l-a abordat pe Briliant, după perioada dificilă prin care trece echipa lui Marius Măldărăşanu.

Cu 10 zile în urmă, sibienii au negociat cu Briliantu. Mutu ar fi cerut 80.000 de euro la semnătură, o sumă considerată prea mare de conducerea lui Hermannstadt. Încă de atunci, conducerea clubului aştepta demisia lui Măldărăşanu.

„Dacă există onoare, ar trebui să-și dea demisia. Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Reclamă

Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a spus Claudiu Rotar, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și