Închide meniul

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Nu mai contează că mă susțin jucătorii sau nu”

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2024, 22:15

Reclamă
Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2: „Nu mai contează că mă susțin jucătorii sau nu

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt - Dinamo 0-2

Marius Măldărăşanu, în timpul unui meci - Hepta

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2, a patra înfrângere consecutivă în Liga 1 pentru sibieni, care au ajuns pe locul 14, după primele 14 etape disputate din sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt lucruri normale, în momentul când apar atâtea eșecuri (n.r. discuțiile cu alți antrenori). Vedem ce se întâmplă. În primul rând trebuie să discute cu mine, apoi vom vedea. Vă dați seama, e o săptămână dificilă, nu vreau să mă gândesc la asta.

Marius Măldărăşanu a vorbit despre demisie, după Hermannstadt – Dinamo 0-2

E o situație pe care clubul trebuie să o gestioneze. Noi suntem vinovați, e adevărat, dar nu pot spune prea multe la cald. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ. Cuvintele rămân și dor. Tot timpul am creat un grup, pe unde am fost, așa văd eu lucrurile.

Nu pot să le reproșez ceva jucătorilor că n-ar juca pentru ca să plec eu. Nu simt asta. Pot apărea unul sau doi nemulțumiți că nu joacă, dar vreau asta, nu să fie într-o zonă de confort.

Nu mai contează că mă susțin jucătorii sau nu. Ei sunt pe teren, eu sunt antrenor, eu răspund de rezultate. E o perioadă dificilă, vedem ce se întâmplă”, a declarat antrenorul de 49 de ani.

Reclamă
Reclamă

Hermannstadt l-a dorit pe Adi Mutu

Adrian Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Hermannstadt este clubul care l-a abordat pe Briliant, după perioada dificilă prin care trece echipa lui Marius Măldărăşanu.

Cu 10 zile în urmă, sibienii au negociat cu Briliantu. Mutu ar fi cerut 80.000 de euro la semnătură, o sumă considerată prea mare de conducerea lui Hermannstadt. Încă de atunci, conducerea clubului aştepta demisia lui Măldărăşanu.

„Dacă există onoare, ar trebui să-și dea demisia. Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Reclamă

Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a spus Claudiu Rotar, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și