Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2024, 0:09

Reclamă
Carlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!

Carlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului

Carlos Sainz, după cursa din Mexic/ Profimedia

Carlos Sainz a oferit prima reacţie, după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului. Pilotul s-a declarat foarte fericit după succesul obţinut pe circuitul „Hermanos Rodriguez”, mărturisind că îşi mai dorea o nouă victorie alături de Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz se va despărţi de Ferrari la finalul sezonului. În Mexic, pilotul iberic a obţinut al patrulea succes al carierei.

Carlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului

Carlos Sainz a recunoscut că a simţit că week-end-ul din Mexic va fi al său, dat fiind şi faptul că a fost însoţit de întreaga familie, care l-a încurajat pe durata Marelui Premiu.

Pilotul iberic a oferit declaraţii şi despre momentul în care l-a depăşit pe Max Verstappen, în turul al nouălea. Sainz a transmis ferm că s-a gândit doar la faptul că nu avea nimic de pierdut, astfel că a forţat depăşirea, pentru a reveni în fruntea plutonului.

„Mulţumesc, Mexic! E incredibil să văd toţi aceşti fani, am foarte mulţi fani aici. Sincer să fiu, aveam nevoie de acest week-end, mi-l doream. Am spus de ceva timp că-mi mai doresc o victorie cu Ferrari. Să o obţin aici, a fost incredibil. Mă voi bucura de aceasta şi dacă mai vine una, foarte bine!

Reclamă
Reclamă

Nu am pregătit depăşirea, am fost deranjat la start că am pierdut poziţia în faţa lui. Am vrut să-l surprind, pentru că Max e dificil de depăşit, am zis că nu am nimic de pierdut, ştiam că voi reuşi.

Am simţit că acesta poate fi week-end-ul meu, am avut toată familia aici. Am simţit şi toată susţinerea din partea acestor fani. Dacă trebuia să aleg un loc în care să câştig o nouă cursă alături de Ferrari, acela ar fi fost Mexic, m-am simţit ca acasă aici mereu. E incredibil!”, a declarat Carlos Sainz, după succesul din Marele Premiu al Mexicului.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și