Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2024, 23:35

Reclamă
Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul

Carlos Sainz a câştigat cursa din Marele Premiu al Mexicului, live pe Antena Stars şi AntenaPLAY

Carlos Sainz/ Profimedia

Carlos Sainz a câştigat cursa din Marele Premiu al Mexicului! Pilotul de la Ferrari a triumfat pe circuitul „Hermanos Rodriguez”, Lando Norris şi Charles Leclerc completând podiumul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen s-a clasat pe locul şase, după ce a avut o penalizare de 20 de secunde, în urma unui duel cu Lando Norris, în turul 10. Campionul mondial en-titre l-a forţat pe rivalul de la McLaren să depăşească limitele circuitului atât în virajul 4, cât şi în virajul opt. Pe locurile 4, respectiv 5, s-au clasat piloţii Mercedes, Lewis Hamilton şi George Russell.

Carlos Sainz a câştigat cursa din Marele Premiu al Mexicului, live pe Antena Stars şi AntenaPLAY

Tur 71/71: Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului, după ce tot el a plecat din pole-position. Pilotul spaniol a înregistrat al patrulea succes în Formula 1. După rezultatele din Mexic, se încinge lupta pentru titlul la constructori, după ce Charles Leclerc s-a clasat pe locul al treilea.

Tur 66/71: Lewis Hamilton a urcat pe locul patru, după ce l-a depăşit pe colegul de echipă, George Russell!

Tur 63/71: Lando Norris l-a depăşit pe Charles Leclerc şi a urcat pe locul secund în cursă. Pilotul de la Ferrari a fost aproape de dezastru, după ce a pierdut controlul monopostului său.

Reclamă
Reclamă

Tur 27/71: Max Verstappen a intrat la boxe, unde şi-a ispăşit penalizarea de 20 de secunde. Olandezul a revenit pe circuit pe locul 15, în faţa colegului de echipă, Perez.

Update: Dublă penalizare pentru Max Verstappen! Campionul mondial en-titre a mai primit o penalizare de 10 secunde, după incidentul din virajul opt, cu Lando Norris.

Tur 19/71: Lawson s-a apărat superb în duelul cu Sergio Perez, pentru ultimul loc din puncte.

Reclamă

Update: Max Verstappen a primit o penalizare de 10 secunde, pentru că l-a forţat pe Lando Norris să depăşească limitele circuitului, în virajul patru.

Tur 10/71: Lando Norris a încercat să-l depăşească pe Max Verstappen, ambii ieşind de pe pistă. Charles Leclerc a profitat de duelul celor doi şi a urcat pe locul secund.

Tur 9/71: Carlos Sainz l-a depăşit spectaculos pe Max Verstappen şi a urcat pe primul loc în cursă.

Update: S-a reluat cursa, cu Max Verstappen lider. Carlos Sainz se clasează pe locul secund, iar Lando Norris e pe locul trei.

Update: Incidentul dintre Alexander Albon şi Yuki Tsunoda. Ambii piloţi şi-au încheiat prematur cursa, după coliziunea din primul tur.

Update! Start în cursa din Mexic! Carlos Sainz a fost depăşit de Max Verstappen. Yuki Tsunoda şi-a distrus monopostul, după ce a lovit un parapete, în urma unui contact cu Alexander Albon, care e şi el out din cursă. Safety car pe circuitul „Hermanos Rodriguez”.

Update: În scurt timp, piloţii vor pleca în turul de încălzire, înainte de startul cursei.

Update: Spectacol pe circuitul din Mexic, înaintea cursei din Formula 1! Imagini superbe surprinse, cu un dans tradiţional mexican.

Oscar Piastri şi Sergio Perez vor lua startul în cursă din coada grilei, după ce au fost eliminaţi surprinzător încă din Q1. Pe finalul Q2, Yuki Tsunoda a făcut accident, iar a doua parte a calificărilor s-a oprit cu câteva secunde mai devreme.

Etapa din Mexic este cea de-a 20-a din sezonul de Formula 1. După cursa aceasta, vor mai urma alte patru Mari Premii, următorul în Brazilia, în perioada 1-3 noiembrie.

Precedenta cursă, de la Austin, a fost câştigată de Charles Leclerc, acesta fiind urmat de Carlos Sainz. Ferrari a avut un week-end perfect în Marele Premiu al Statelor Unite şi a intrat în lupta pentru titlul mondial la constructori.

La Austin, Lando Norris şi Max Verstappen s-au luptat dramatic pentru locul al treilea de pe grilă, care i-a revenit într-un final pilotului olandez. Norris a reuşit să-l depăşească pe campionul mondial en-titre, însă a fost penalizat cu cinci secunde pentru faptul că a ieşit de pe circuit.

Max Verstappen a triumfat în cursa de sprint de la Austin, obţinând astfel prima victorie, după o pauză de trei luni. Olandezul triumfase ultima dată într-o cursă în Marele Premiu al Spaniei, de la finalul lunii iunie.

Max Verstappen este lider în clasamentul piloţilor, cu 354 de puncte. Lando Norris se clasează pe locul secund, cu 297 de puncte, iar Charles Leclerc ocupă locul al treilea, cu 275 de puncte.

La constructori, McLaren e lider, cu 544 de puncte. Red Bull se clasează pe locul secund, la o distanţă de 40 de puncte de echipa britanică. Ferrari ocupă locul trei, cu 496 de puncte, după „dubla” din Marele Premiu al Statelor Unite.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 4 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 5 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și