Închide meniul

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii”

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2024, 13:32

Reclamă
Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep

Yue Yuan, în timpul interviului / Captură Digi Sport

Yue Yuan a făcut mai multe declaraţii laudative la adresa Simonei Halep, după meciul câştigat în faţa campioanei noastre, cu 6-3, 6-3, în primul tur de la Hong Kong. A fost prima întâlnire dintre cele două şi asiatica a recunoscut că a avut mari emoţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În setul secund, Simona Halep a condus cu 3-0, având un break în faţă. Simo nu a mai câştigat apoi niciun game până la finalul meciului care a durat o oră şi 22 de minute.

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep

Simona Halep este o jucătoare grozavă. Când eram junioară am făcut poză cu ea. Am avut emoţii astăzi, să o am adversară. Din fericire, astăzi am reuşit să câştig acest meci.

Sper că voi putea trece de turul secund al turneului, nu am reuşit să fac asta în acest sezon din China. Mă concentrez pe fiecare meci!„, a spus Yue Yuan, la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

Simona Halep, eliminată în primul tur de la Hong Kong

Simona Halep, locul 883 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al turneului WTA 250 de la Hong Kong, cu premii de 267.082 de dolari.

Reclamă
Reclamă

Pentru prezenţa în primul tur la Hong Kong, Halep va primi 2.890 de dolari şi un punct WTA.

Yuan va primi pentru accederea în turul doi un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA.

La începutul acestei luni, Halep a fost la Hong Kong şi la turneul WTA 125, unde a fost eliminată în turul doi.

Reclamă

Halep a revenit în octombrie, după o pauză de patru luni şi jumătate.

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep acela a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:20

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

18:12

„Trebuia să arăți respect!” Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

18:05

LIVE SCOREFC Botoșani – U Cluj 1-0. Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1

17:46

Cristian Săpunaru va fi operat! Când urmează să aibă loc intervenţia chirurgicală

17:18

AVS – FC Porto LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Continuă spectacolul în Liga Portugal! Echipele probabile

17:05

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și