Închide meniul

FC Botoșani – U Cluj 1-2. Miranyan a adus victoria echipei lui Ioan Ovidiu Sabău!

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2024, 19:58

Reclamă
FC Botoșani – U Cluj 1-2. Miranyan a adus victoria echipei lui Ioan Ovidiu Sabău!

LIVE SCORE | FC Botoșani - U Cluj 1-2

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci/ Profimedia

Meciul dintre FC Botoșani și U Cluj a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a înscris prima în cadrul acestei partide, prin Bodișteanu. Replica clujenilor a venit în minutul 45, atunci când Iulian Cristea a egalat, cu o lovitură de cap. Scorul final al partidei a fost stabilit de Miranyan, care a înscris, tot cu capul, după o fază fixă.

LIVE SCORE | FC Botoșani – U Cluj 1-2

Min. 88: FC Botoșani – U Cluj 1-2! Dan Nistor a centrat în careu, din lovitură liberă, iar Miranyan a trimis mingea în poartă, cu o lovitură de cap. Jucătorul lui Ioan Ovidiu Sabău a înscris la prima atingere a balonului.

Min. 78: Friday, de la FC Botoșani, a fost eliminat!

Min. 45: FC Botoșani – U Cluj 1-1! Iulian Cristea a egalat cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Alex Chipciu

Reclamă
Reclamă

Min. 25: Bară pentru U Cluj! Ovidiu Popescu a izbit transversala

Min. 4: FC Botoșani – U Cluj 1-0! Bodişteanu a deschis rapid scorul! Bară-gol pentru jucătorul lui Botoşani

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start:

FC Botoșani (4-2-3-1): Anestis – Diez, Sadiku, A. Miron, Pavlovic – Ferreira, Junior – Adams, Ongenda, Bodișteanu – Fulop
Absenți: –
Antrenor: Liviu Ciobotariu

U Cluj (4-4-2): Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Simion, Bic, Ov. Popescu, Berto – Thiam, Blănuță
Absenți: Silaghi (accidentat), Van der Werff (incert)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: „Municipal”
Arbitru: Szabolcs Kovacs (Satu Mare). Asistenți Alexandru Vodă (Alba Iulia), George Duță (Bacău)
Arbitru: VAR Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR Claudiu Marcu (Constanța)

FC Botoșani primește vizita celor de la U Cluj după egalul cu Universitatea Craiova, scor 0-0. Partida s-a jucat pe stadionul „Ion Oblemenco”, din Bănie.

De cealaltă parte, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău vin după victoria cu Oțelul Galați, scor 2-0. Nistor și Thiam au marcat pentru U Cluj, în cadrul acelei partide.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna martie a acestui an. La momentul respectiv, U Cluj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, grație unor goluri marcate de Nistor și Roguljic („dublă”).

La conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că va trata meciul cu echipa lui Valeriu Iftime „diferit”.

Antrenorul „șepcilor roșii” a spus că echipa din Moldova nu va fi ușor de învins și este de părere că jucătorii de la Botoșani au arătat bine în aproape toate meciurile.

Sunt o echipă care nu va fi ușor de învins, cu un antrenor cu multă experiență, pe care îl apreciez foarte mult… Ei în cam toate meciurile au arătat bine și clar că vor avea reacție, vor fi agresivi, sportiv bineînțeles.

Avem această capacitate să realizăm lucruri frumoase atunci când suntem pregătiți, focusați pe ce avem de făcut…

Să nu ne admirăm prea mult, chiar dacă e bine, pentru că îți dă încredere și trebuie să ai întâi încredere în valoarea ta. Dar ca să fii foarte bun, trebuie să fii implicat și din punct de vedere mental, fizic, să te respecți pe tine ca jucător, să îi respecți pe cei din jurul tău care te plătesc, care vin la stadion și trebuie să ne responsabilizeze, la fel ca până în momentul de față. Totul ține de continuitate, să nu intervină acea automulțumire”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu! Mijlocaşul lui U Cluj poate stabili un record uriaş!

Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în prima ligă. Dan Nistor a ajuns la 455 de partide disputate în prima divizie.

Legendarul fotbalist şi, ulterior, antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, avea 454 de partide jucate în prima ligă.

Lider în acest clasament este Ionel Dănciulescu, ce a evoluat în 515 meciuri în prima divizie. Dan Nistor (36 de ani) mai are nevoie de 60 de meciuri în prima ligă pentru a-l egala pe fostul mare atacant al lui Dinamo.

1. Ionel Dănciulescu 515
2. Costică Ștefănescu 490
3. Florea Ispir 485
4. Ladislau Boloni 484
5. Costel Câmpeanu 470
6. Petre Marin 468
7. Paul Cazan 465
8. Dan Nistor 455
9. Cornel Dinu 454

Dan Nistor a deschis scorul în meciul U Cluj – Oţelul, în minutul 61, din penalty. 8 minute mai târziu, Mamadou Thiam a stabilit scorul final al partidei, 2-0 pentru „Şepcile roşii”.

Oţelul a suferit la meciul cu U Cluj prima înfrângere din acest sezon. După 13 etape disputate, U Cluj e lider în Liga 1, cu 26 de puncte. Universitatea Craiova e pe locul 2, cu 20 de puncte, dar un meci mai puţin disputat. Gălăţenii sunt pe locul 3, cu 19 puncte. Şi ei au un meci mai puţin jucat decât U Cluj.

 

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

Tricoul lui Vinicius a ajuns pe covorul roșu, la gala Balonului de Aur! Gest fabulos la Paris, după boicotul lui Real Madrid

21:00

LIVE TEXTFarul Constanţa – Universitatea Craiova 2-0. Constănţenii, debut perfect de meci! Denis Alibec, gol şi assist

20:44

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

20:39

Organizatorii galei Balonului de Aur au reacționat după boicotul lui Real Madrid: „Niciun club nu știe cine va câștiga!”

20:28

Vinicius voia să meargă la gala de decernare a Balonului de Aur, dar nu a fost lăsat! Cine i-a transmis ferm să nu se ducă

20:02

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și