Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | "Numai prostii se vorbesc la televizor!" Florin Tănase a răbufnit, însă a primit o replică dură: "Nu ne spune nimic de Botoşani?!"

Antena Sport Publicat: 10 mai 2021, 20:36 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

Reclamă
FCSB – Academica Clinceni 2-2 | "Numai prostii se vorbesc la televizor!" Florin Tănase a răbufnit, însă a primit o replică dură: "Nu ne spune nimic de Botoşani?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase, mesaj dur pentru contestatari

Florin Tănase a avut un mesaj ferm pentru cei care au acuzat FCSB că ar avea parte de "meciuri ușoare" cu Academica Clinceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Din păcate, nu am făcut un joc tocmai bun astăzi, deşi am deschis scorul. A doua repriză am egalat destul de repede şi ne-am retras. Nici nu ştiu, trebuia să atacăm, să ne creem mai multe ocazii. Încercăm să câştigăm, mai avem 3 meciuri. Trebuie să le câştigăm. Să îi vedem acum pe domnii care vorbeau pe la televizor că e echipa noastră Clinceniul. Sepsi la fel pentru CFR Cluj. Numai prostii se vorbesc la televizor. Erau foarte importante aceste 3 puncte", a spus Florin Tănase după FCSB – Academica Clinceni 2-2. 

Prezent în studioul Digisport, Ion Crăciunescu i-a dat o replică imediată lui Florin Tănase. 

 „Ne salvează ei cu spectacolul fotbalistic, altfel am fi fost într-o încurcătură mare de tot. Dar nu ne spune nimic de Botoșani? Nu a amintit nimic de ei, de spectacolul care a fost acolo. Eu nu spun că a fost ceva, dar nu ne spune cât de spectaculos a fost acel meci. Eu m-am întâlnit odată cu el și mi s-a părut un tip foarte inteligent, dar cu ceea ce a spus în seara asta…”, a fost răspunsul lui Ion Crăciunescu pentru căpitanul FCSB. 

FCSB – Academica Clinceni 2-2. Florin Tănase, golul cu numărul 23

Florin Tănase a marcat golul cu numărul 23 din acest sezon al Ligii 1. Căpitanul FCSB a obţinut un penalty şi tot el a reuşit să îl transforme. A avut nevoie de două încercări pentru a marca.

Reclamă

Florin Tănase a readus-o pe FCSB în joc în minutul 56 al partidei cu Academica Clinceni. Tănase a obţinut un penalty în minutul 53 după ce a fost faultat de Patriche şi tot el l-a transformat. Prima dată, Andrei Ureche a apărat, însă arbitrul Horia Mladinovici a decis să se repete penalty-ul după ce portarul ilfovenilor s-a mişcat înaintea execuţiei lui Tănase.

Reluările au arătat că în momentul execuţiei, Urehe nu mai avea niciun picior pe linia porţii, aşa cum cere regulamentul. Florin Tănase a marcat din a doua încercare şi a ajuns la 23 de goluri marcate în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și