Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | "Numai prostii se vorbesc la televizor!" Florin Tănase a răbufnit, însă a primit o replică dură: "Nu ne spune nimic de Botoşani?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2021, 20:36 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | "Numai prostii se vorbesc la televizor!" Florin Tănase a răbufnit, însă a primit o replică dură: "Nu ne spune nimic de Botoşani?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase, mesaj dur pentru contestatari

Florin Tănase a avut un mesaj ferm pentru cei care au acuzat FCSB că ar avea parte de "meciuri ușoare" cu Academica Clinceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Din păcate, nu am făcut un joc tocmai bun astăzi, deşi am deschis scorul. A doua repriză am egalat destul de repede şi ne-am retras. Nici nu ştiu, trebuia să atacăm, să ne creem mai multe ocazii. Încercăm să câştigăm, mai avem 3 meciuri. Trebuie să le câştigăm. Să îi vedem acum pe domnii care vorbeau pe la televizor că e echipa noastră Clinceniul. Sepsi la fel pentru CFR Cluj. Numai prostii se vorbesc la televizor. Erau foarte importante aceste 3 puncte", a spus Florin Tănase după FCSB – Academica Clinceni 2-2. 

Prezent în studioul Digisport, Ion Crăciunescu i-a dat o replică imediată lui Florin Tănase. 

 „Ne salvează ei cu spectacolul fotbalistic, altfel am fi fost într-o încurcătură mare de tot. Dar nu ne spune nimic de Botoșani? Nu a amintit nimic de ei, de spectacolul care a fost acolo. Eu nu spun că a fost ceva, dar nu ne spune cât de spectaculos a fost acel meci. Eu m-am întâlnit odată cu el și mi s-a părut un tip foarte inteligent, dar cu ceea ce a spus în seara asta…”, a fost răspunsul lui Ion Crăciunescu pentru căpitanul FCSB. 

FCSB – Academica Clinceni 2-2. Florin Tănase, golul cu numărul 23

Florin Tănase a marcat golul cu numărul 23 din acest sezon al Ligii 1. Căpitanul FCSB a obţinut un penalty şi tot el a reuşit să îl transforme. A avut nevoie de două încercări pentru a marca.

Reclamă

Florin Tănase a readus-o pe FCSB în joc în minutul 56 al partidei cu Academica Clinceni. Tănase a obţinut un penalty în minutul 53 după ce a fost faultat de Patriche şi tot el l-a transformat. Prima dată, Andrei Ureche a apărat, însă arbitrul Horia Mladinovici a decis să se repete penalty-ul după ce portarul ilfovenilor s-a mişcat înaintea execuţiei lui Tănase.

Reluările au arătat că în momentul execuţiei, Urehe nu mai avea niciun picior pe linia porţii, aşa cum cere regulamentul. Florin Tănase a marcat din a doua încercare şi a ajuns la 23 de goluri marcate în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB - Academica Clinceni 2-2
  • Mesaj dur al lui Florin Tănase, după remiza cu Academica Clinceni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și