Închide meniul

Kylian Mbappe nu îi calcă pe urme lui Neymar! Superstarul francez se gândeşte la plecare şi îi dă mari bătăi de cap lui PSG. Real Madrid şi Liverpool stau la pândă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 15:35 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:16

Reclamă
Kylian Mbappe nu îi calcă pe urme lui Neymar! Superstarul francez se gândeşte la plecare şi îi dă mari bătăi de cap lui PSG. Real Madrid şi Liverpool stau la pândă

profimediaimages.ro

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

După ce Neymar şi-a prelungit contractul, însă Mbappe este în continuare nehotărât în privința viitorului său. Şeicii lui PSG îşi focuseză atenţia asupra înţelegerii cu superstarul de 22 de ani, care expiră în vara anului următor. Totuşi, sportsmole.com scrie că acesta nu este decis să rămână în Ligue 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, parizienii vor fi nevoiți să îşi vândă vedeta încă din această vară, ca acesta să nu plece gratis la finalul contractului. Real Madrid este în "pole-position" pentru transferul lui Mbappe. Liverpool este o altă posibilă destinaţie.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, atacantul este cotat la 160 de milioane de euro, fiind cel mai bine cotat jucător al planetei. În actualul sezon, acesta a reuşit 37 de goluri şi a oferit 10 pase decisive.

PSG a călcat din nou strâmb în Ligue 1 şi poate pierde titlul

Neymar şi Mbappe sunt tot mai departe de titlu. PSG a remizat în deplasarea de la Rennes, scor 1-1, iar Lille, liderul din Ligue 1, are un avans de 3 puncte înainte de finalul sezonului. Etapa următoare, Burak Yilmaz&co vor juca cu St. Etienne, în timp ce parizienii joacă cu Reims. 

Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG

Cu o zi înainte de remiza cu Rennes, Neymar (29 ani) şi-a prelungit contractul cu PSG. Superstarul brazilian va evolua pe "Parc des Princes" până în 2025. Anunţul a fost făcut de francezi prin intermediul unui comunicat oficial.

Reclamă

"Sunt fericit să continui aventura la PSG. Sunt foarte fericit la Paris şi mândru să fac parte din această echipă şi să lucrez cu aceşti jucători, să fiu pregătit de un antrenor minunat şi să fac parte din istoria acestui club.

Acestea sunt lucrurile care m-au făcut să cred în proiect. Am crescut aici şi ca jucător, dar şi ca om. Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului şi sper să câştig cât mai multe trofee", a fost prima reacţie a lui Neymar, potrivit site-ului oficial al lui PSG.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și