Închide meniul

Kylian Mbappe nu îi calcă pe urme lui Neymar! Superstarul francez se gândeşte la plecare şi îi dă mari bătăi de cap lui PSG. Real Madrid şi Liverpool stau la pândă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 15:35 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:16

Kylian Mbappe nu îi calcă pe urme lui Neymar! Superstarul francez se gândeşte la plecare şi îi dă mari bătăi de cap lui PSG. Real Madrid şi Liverpool stau la pândă

profimediaimages.ro

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

După ce Neymar şi-a prelungit contractul, însă Mbappe este în continuare nehotărât în privința viitorului său. Şeicii lui PSG îşi focuseză atenţia asupra înţelegerii cu superstarul de 22 de ani, care expiră în vara anului următor. Totuşi, sportsmole.com scrie că acesta nu este decis să rămână în Ligue 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, parizienii vor fi nevoiți să îşi vândă vedeta încă din această vară, ca acesta să nu plece gratis la finalul contractului. Real Madrid este în "pole-position" pentru transferul lui Mbappe. Liverpool este o altă posibilă destinaţie.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, atacantul este cotat la 160 de milioane de euro, fiind cel mai bine cotat jucător al planetei. În actualul sezon, acesta a reuşit 37 de goluri şi a oferit 10 pase decisive.

PSG a călcat din nou strâmb în Ligue 1 şi poate pierde titlul

Neymar şi Mbappe sunt tot mai departe de titlu. PSG a remizat în deplasarea de la Rennes, scor 1-1, iar Lille, liderul din Ligue 1, are un avans de 3 puncte înainte de finalul sezonului. Etapa următoare, Burak Yilmaz&co vor juca cu St. Etienne, în timp ce parizienii joacă cu Reims. 

Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG

Cu o zi înainte de remiza cu Rennes, Neymar (29 ani) şi-a prelungit contractul cu PSG. Superstarul brazilian va evolua pe "Parc des Princes" până în 2025. Anunţul a fost făcut de francezi prin intermediul unui comunicat oficial.

Reclamă

"Sunt fericit să continui aventura la PSG. Sunt foarte fericit la Paris şi mândru să fac parte din această echipă şi să lucrez cu aceşti jucători, să fiu pregătit de un antrenor minunat şi să fac parte din istoria acestui club.

Acestea sunt lucrurile care m-au făcut să cred în proiect. Am crescut aici şi ca jucător, dar şi ca om. Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului şi sper să câştig cât mai multe trofee", a fost prima reacţie a lui Neymar, potrivit site-ului oficial al lui PSG.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și