Închide meniul

Cristi Borcea, în culmea fericirii înainte de Paşte! Anunţul făcut de Valentina Pelinel: "Este alegerea mea!"

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 15:36

Reclamă
Cristi Borcea, în culmea fericirii înainte de Paşte! Anunţul făcut de Valentina Pelinel: "Este alegerea mea!"

Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel

Instagram Valentina Pelinel

Cristi Borcea va petrece Paştele în familie. Valentina Pelinel a lăsat să se înţeleagă că la masa de Paşte ar putea veni şi unii dintre copiii din căsătoriile anterioare ale soţului său. Nu de puţine ori, Cristi Borcea a spus că este în culmea fericirii când îşi vede copiii alături. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ca în fiecare an, Crăciunul și Paștele le petrecem alături de familia extinsă și de prieteni. Anul trecut, totul a fost resimțit diferit, sub amenințarea pandemiei. Acum, chiar dacă distanțarea socială ne împiedică din nou să ne reunim așa cum ne-am dori, vom păstra tradiția de masă de Paște alături de copii și familie. E important pentru noi ca ei să înțeleagă adevărata semnificație a sărbătorii și motivul pentru care oamenii se regăsesc în aceste momente", a spus Valentina Pelinel pentru Ciao. Pelinel şi Cristi Borcea au 3 copii. 

Valentin Pelinel a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu soţul său şi a dat detalii din intimitatea familiei.

"Relațiile în sine presupun disponibilitatea ambilor parteneri, să fie deschiși, să-și respecte limitele, să comunice empatic, să se cunoască, să-și satisfacă nevoile și dorințele, să aibă spațiu intim. Nu e ușor, dacă îți dorești o relație autentică, și nu una superficială. Cristi este alegerea mea și este partenerul meu. Suntem soți, iubiți, prieteni, parteneri. Cu asta am spus totul", a mai spus Valentina Pelinel. 

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și