Închide meniul

Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali după ce Aurel Pădureanu l-a acuzat că nu l-a ajutat cu casa şi l-a trimis să stea la cămin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 13:36

Gestul neaşteptat făcut de Gigi Becali după ce Aurel Pădureanu l-a acuzat că nu l-a ajutat cu casa şi l-a trimis să stea la cămin

Colaj Hepta

Gigi Becali, gest neaşteptat

Gigi Becali a refuzat să răspundă afirmativ la apelul lui Aurel Pădureanu, care i-a cerut o casă pentru a locui alături de fiul său, dar şi bani pentru înmormântarea Corneliei Catanga. Patronul FCSB nu a onorat niciuna dintre aceste cereri, conform soţului regretatei artiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu suntem cerșetori, nu suntem nimic. Nu dorim să ne dea nimeni pomană, dar în situația când dispare omul și e vorba de boală, e vorba de moarte, chiar nu s-a găsit nimeni în țara asta cu potență mare financiară, cu milioane de euro, să ajute? Nu se poate. S-a ajuns la moarte”, spunea Aurel Pădureanu la Antena Stars, la câteva zile după moartea Corneliei Catanga.

Becali pare că s-a răzgândit în preajma Paştelui şi a reînceput să îi ajute pe cei nevoiaşi. Patrnul FCSB a fost surprins zilele trecute în faţa Palatului său de 7 milioane de euro în timp ce împărţea bani oamenilor veniţi să îi ceară ajutorul. Mai mult, Gigi Becali nu a mai ţinut cont nici de regulile din pandemie şi a mers în mijlocul mulţimii pentru a le da bani, scrie Spynews

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

Reclamă

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga.

În momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti.

O să mă mut în Piața Rahovei, la un apartament cu chirie. O să fiu cu cerșeală la familia mea. Pana pe 10-14 aprile trebuie să eliberam vila din Bragadiru. Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și