Închide meniul

Prima reacţie a lui Sergiu Ciobotariu, după ce a vândut casa primită din donaţii. "Sunt la muncă. Mi-am luat altă casă"

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 9:26

Reclamă
Prima reacţie a lui Sergiu Ciobotariu, după ce a vândut casa primită din donaţii. "Sunt la muncă. Mi-am luat altă casă"

captură bzi.ro

Sergiu Ciobotariu, reacţie după ce a fost acuzat că a vândut casa primită din donaţii

Sergiu Ciobotariu a fost acuzat că şi-a vândut casa primită din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu pentru a se muta înapoi în ghetou. El susţine însă că şi-a cumpărat o altă locuinţă şi că acum se află la muncă pentru a-şi întreţine familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Sergiu Ciobotariu după ce a vândut casa primită din donaţii

"Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani.

Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial…Soția și copiii sunt bine. Băiețelul a făcut deja un an. Soția e acasă, stă cu copiii”, a declarat Sergiu Ciobotariu pentru bzi.ro.

Ce a discutat Sergiu Ciobotariu cu Cătălin Moroşanu

Tânărul susţine că a luat legătura cu Cătălin Moroşanu înainte să vândă casa primită cadou.

Reclamă

"Cu Cătălin (n.red. – Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut.

Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar", a mai declarat acesta. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări Vezi toate știrile
Citește și