Închide meniul

Un bărbat celebru din România şi-a tuns soţia zero, la două noaptea: "Am purtat tot felul de peruci, trebuie să îmi acopăr cumva capul"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 18:51

Reclamă
Un bărbat celebru din România şi-a tuns soţia zero, la două noaptea: "Am purtat tot felul de peruci, trebuie să îmi acopăr cumva capul"

Adina Bourceanu s-a tuns zero

Astfel, Adina Bourceanu a decis să se tundă zero, spre surprinderea tuturor. Recunoaşte însă că nu ar mai face-o şi a doua oară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"N-am regretat când m-am tuns, n-aș mai face lucrul ăsta, nu intenționam să rămân așa pe termen lung. Am vrut să fac asta o dată în viață și am făcut-o, mă bucur că am făcut asta. M-a ajutat cu stima de sine și toate astea, deși nu eram în primele două săptămâni foarte fericită de look-ul meu, a trebuit să îl port cu mândrie și trebuia să fiu puternică. M-a ajutat!”, a spus Adina Bourceanu la Antena Stars.

Adina Bourceanu: "Am purtat tot felul de peruci"

Adina Bourceanu a dezvăluit că i-a fost extrem de greu în perioada în care a fost frig. Soţia lui Alexandru Bourceanu era nevoită să apeleze la peruci pentru a se proteja. Adina Bourceanu a dezvăluit, în trecut, la Antena Sport, că s-a tuns la 2 noaptea, iar soţul său e cel care a ajutat-o. 

Am purtat tot felul de peruci în perioada rece, trebuia să-mi acopăr cumva capul. Cel mai bine m-am simțit când eram tunsă periuță, mi-au plăcut cam toate etapele de când m-am tuns și până la momentul ăsta. Intenționez să-mi las părul să-mi crească la un nivel mediu, cum era și înainte.

Dar o să mă bucur de fiecare etapă a lui creștere pentru că trebuie să îi mai dau câte o formă și atunci profit de fiecare moment să mai fac câte o schimbare. Acum nu mă mai gândesc la nicio altă schimbare, a fost asta o schimbare destul de mare, e suficient. În timp, dacă-mi mai vine vreo idee, nu o să stau prea mult pe gânduri, dar acum sunt ok așa”, a mai adăugat soția lui Alexandru Bourceanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și