Închide meniul

Cum a reacţionat adolescenta de 19 ani din România când şi-a aflat pedeapsa. Ea a ucis un bărbat cu "Respirația Diavolului"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 11:29

Reclamă
Cum a reacţionat adolescenta de 19 ani din România când şi-a aflat pedeapsa. Ea a ucis un bărbat cu "Respirația Diavolului"

The Mirror

Diana Cristea, condamnată pe viaţă

Românca de 19 ani a început să plângă în momentul în care judecătoarea i-a dat vestea oribilă, dar a recunoscut toate faptele săvârşite, pentru care fusese acuzată. Ea va executa cel puţin 16 ani de închisoare la Old Bailey. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana, împreună cu prietenul ei, Osei, au fost condamnaţi pentru crimă, otrăvire, acuzaţii de furt şi înşelăciune, susţine libertatea.ro, care citează Mirror.

Diana Cristea, acuzată de implicare în uciderea unui campion irlandez de dans

Conform procurorului de caz, Diana şi iubitul ei ar fi folosit scopolamină, un medicament despre care se spune că este „popular între tâlhari şi violatori” pentru a pune victimele în incapacitatea de a se apăra. Cei doi sunt acuzaţi de procuror de crimă prin administrarea unor otrăvuri, dar şi pentru fraudă şi furt, conform The Sun.

Cei doi i-ar fi folosit apoi numele lui Murphy, pentru a încerca să cumpere diamante în valoare de peste 80.000 dolari, de la un bijutier din New York, potrivit Croydon Crown Court. Adrian Murphy a fost de şapte ori campion la dans.

Mai mult, cei doi sunt acuzaţi şi de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, care a supravieţuit, dar a rămas fără 2.000 de lire. Iubitul româncei i-ar fi pus „Respiraţia Diavolului”, denumirea drogului folosit, în sucul de portocale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și