Închide meniul

Maxi Lopez a filmat momentul în care i-a spart un ou în cap iubitei Daniela. "Umilinţă publică"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 8:00

Maxi Lopez a filmat momentul în care i-a spart un ou în cap iubitei Daniela. "Umilinţă publică"

Captură Twitter

Maxi Lopez şi gluma care i-a enervat pe fani

După ce şi-a udat iubita golindu-i o sticlă cu apă în faţă, acesta i-a spart şi un ou în cap. Galbenuşul s-a scurs prin păr, dar nu a părut să o deranjeze foarte rău pe superba Daniela. Chiar şi aşa, fanii au luat foc în urma gestului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă nu-l părăseşte după ce i-a făcut, atunci n-are demnitate", a tunat un fan, iar spaţiul virtual s-a vorbit despre o adevărată "umilinţă publică", susţine ziare.com.

Maxi Lopez, scandal uriaş cu Wanda Nara

Maxi Lopez a avut o răbufnire la adresa fostei iubite, Wanda Nara, în vara lui 2020. Mauro Icardi a mers împreună cu soţia sa Wanda Nara şi copiii acesteia din prima căsătorie cu Maxi Lopez, în plină pandemie, în Ibiza.

"Sunt extrem de nervos. Este o femeie inconștientă. Am doi copii cu rezultate pozitive la testele de Covid-19 din cauza ei. I-am spus să nu meargă la Ibiza, toată lumea se întoarce bolnavă de acolo, dar nu i-a păsat. S-a dus oricum. Ca mamă, ea trebuie să înțeleagă pericolul", a răbufnit Maxi Lopez în presa din Argentina.

Reclamă

Replica Wandei Nara nu a întârziat să apară. Aceasta a postat o fotografie în care apare alături de Icardi şi copiii săi susţinând că toate testele sunt negative. "Suntem toți bine. Rezultatul testului meu e negativ, nu am Covid-19. La fel e și în cazul copiilor, toți suntem bine", a scris Wanda pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și