Închide meniul

AS.ro LIVE | Ion Crăciunescu, dezvăluiri fabuloase despre modul în care era păcălit de Giovanni Becali. "Băi, fraierule, când o să înveţi şi tu şmecheria?"

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 8:12

Reclamă
AS.ro LIVE | Ion Crăciunescu, dezvăluiri fabuloase despre modul în care era păcălit de Giovanni Becali. "Băi, fraierule, când o să înveţi şi tu şmecheria?"

AS.ro LIVE

Ion Crăciunescu l-a amuzat copios pe Cătălin Oprişan

Arbitrul finalei UEFA Champions League dintre Ajax şi AC Milan, din 1995, a povestit că obişnuia să îl aibă adversar, atunci când practica "sportul minţii", pe Giovanni Becali. Deseori era păcălit de agentul de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu: "Giovanni, cum poţi să faci aşa ceva?"

"Eu m-am simţit foarte bine cât am lucrat la el. Când trecea prin faţa biroului îmi spunea: 'Hai, mă, pune-le (n.r. piesele)'. Se ducea el, citea puţin ziarele cât timp eu aranjam piesele de şah şi apoi începeam să jucăm. 

La un moment dat suna telefonul. 'Alo! Nu răspundea nimeni'. Şi îmi luam ochii de la tablă. Şi câteodată mă întorceam şi vedeam tura lui din nou pe tablă. Îi spuneam: 'Măi Giovanni, eşti nebun? Păi ţi-am luat tura asta'. El îmi spunea că nu e adevărat", a dezvăluit Ion Crăciunescu la AS.ro LIVE.

Celebrul impresar avea aliat şi un jucător din Generaţia de Aur. Acesta îl făcea pe Ion Crăciunescu să răbufnească.

"Se întâmpla să mai fie şi câte un fotbalist de ăsta mare, de naţională… mare de tot. Aveam încredere în el şi mie mi se umflau ochii în cap. Spuneam: 'Giovanni, cum poţi să faci aşa ceva?'. El răspundea: 'Du-te de aici, asta a fost ieri. Stai să-l întreb pe ăsta'. Şi îl întreba pe ăla din Generaţia de Aur, nu vreau să-i dau numele. Ăla spunea: 'E ca tine, Giovanni'.

Reclamă
Reclamă 4

Când auzeam, nu îmi venea să cred. Nu mai aveam replică, nu mai aveam nimic. Într-un final îmi zice Giovanni: 'Băi, fraierule, când o să înveţi şi tu smecheria? E fratele meu. Eu dacă spun că laptele e negru, el spune tot că e negru!'", a spus fostul arbitru.

Recomandări

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

LIVE SCOREBotoșani – Oțelul 1-1. Alex Pop a dat lovitura! A înscris și Adams Friday. Dorinel Munteanu, la primul meci în noul sezon

18:48

Lovitură uriașă pentru Barcelona, înainte de startul noului sezon! Un titular e OUT pentru cel puțin 4 luni

18:15

Rodri a vorbit despre Balonul de Aur după ce a fost declarat jucătorul turneului la EURO 2024 şi e unul din favoriţii la trofeu!

17:55

Louis Munteanu a marcat pentru Fiorentina! Atacantul dorit de FCSB, Rapid şi CFR Cluj e în mare formă

17:54

Scandal la Universitatea Craiova, după ce Alex Mitriță i-a înjurat staff-ul lui Costel Gâlcă! De la ce a pornit conflictul

17:16

Rafael Nadal abia așteaptă să facă pereche cu Carlos Alcaraz la Jocurile Olimpice de la Paris: „E un jucător incredibil”

1 FotoNunta Anului la Domeniul Ştirbey | Cele mai frumoase momente cu Ianis Hagi şi Elena. Gică Hagi, declaraţiile serii 2 FotoNunta lui Ianis Hagi, în imagini! Cele mai frumoase momente de la cununia religioasă 3 FotoImagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică 4 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 5 FotoIanis şi Elena Hagi, cel mai emoţionant moment de la cununia religioasă! Imagini superbe cu cei doi 6 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey
Citește și