Închide meniul

Scandal după dispariţia Corneliei Catanga: "A fost înmormântată pe furiş, băgată într-un sac vidat". Ancheta deschisă de autorităţi

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 8:51

Reclamă
Scandal după dispariţia Corneliei Catanga: "A fost înmormântată pe furiş, băgată într-un sac vidat". Ancheta deschisă de autorităţi

Facebook

Scandal după înmormântarea Corneliei Catanga

Celebra cântăreaţă a fost înmormântată după protocol Covid, lucru care i-a nemulţumit pe membrii familiei şi pe apropiaţi. Doar aproximativ 20 de persoane au condus-o pe Cornelia Catanga pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitul Ghencea 1 din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal după înmormântarea Corneliei Catanga

Creatoarea de modă, Sonia Trifan, a fost printre cei prezenţi, alături de Panseluța Feraru, Mara Bănică și Luis Lazarus. Autorităţile vor să îi amendeze, potrivit România TV, citată de click.ro. La înmormântare ar fi trebuit să ia parte doar membrii familiei.

"Mi-a plâns sufletul să văd că nu a avut pe nimeni lângă ea, mă refer la cei care au îndrăgit-o atât de mult, fanii ei. Ei erau singura avere a Cornelei. Pentru că ea nu a fost un simplu om, a fost regina muzicii lăutărești și orice român o cunoaște pe Cornelia Catanga. 

Cimitirul trebuia să fie plin de oameni….nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat, fără datinele și obiceiurile noastre creștinești. A fost o durere fără margini și am sufletul sfâșiat pentru ea", a declarat Sonia Trifan, potrivit click.

Familia Corneliei Catanga nu a fost ajutată de Gigi Becali

Deşi iniţial a promis că va ajuta familia Corneliei Catanga cu bani pentru înmormântare, Gigi Becali nu s-a ţinut de promisiune. Cel puţin, asta susţine soţul regretatei artiste, Aurel Pădureanu. 

Reclamă

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Cornelia Catanga a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul Universitar din Bucureşti. Un stop cardio-respirator a fost cauza decesului. Cântăreaţa a fost testată poztiv pentru Covid-19 în spital.

Gigi Becali a fost printre cei care au anunţat că sar în ajutorul familiei. Finanţatorul FCSB a promis că va contribui la cheltuielile de înmormântare. Familia cântăreţei, aflată într-o situaţia financiară critică, i-a solicitat lui Gigi Becali şi "două cămăruţe" în care să locuiasă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și