Închide meniul

Scandal după dispariţia Corneliei Catanga: "A fost înmormântată pe furiş, băgată într-un sac vidat". Ancheta deschisă de autorităţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 8:51

Scandal după dispariţia Corneliei Catanga: "A fost înmormântată pe furiş, băgată într-un sac vidat". Ancheta deschisă de autorităţi

Facebook

Scandal după înmormântarea Corneliei Catanga

Celebra cântăreaţă a fost înmormântată după protocol Covid, lucru care i-a nemulţumit pe membrii familiei şi pe apropiaţi. Doar aproximativ 20 de persoane au condus-o pe Cornelia Catanga pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Cimitul Ghencea 1 din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal după înmormântarea Corneliei Catanga

Creatoarea de modă, Sonia Trifan, a fost printre cei prezenţi, alături de Panseluța Feraru, Mara Bănică și Luis Lazarus. Autorităţile vor să îi amendeze, potrivit România TV, citată de click.ro. La înmormântare ar fi trebuit să ia parte doar membrii familiei.

"Mi-a plâns sufletul să văd că nu a avut pe nimeni lângă ea, mă refer la cei care au îndrăgit-o atât de mult, fanii ei. Ei erau singura avere a Cornelei. Pentru că ea nu a fost un simplu om, a fost regina muzicii lăutărești și orice român o cunoaște pe Cornelia Catanga. 

Cimitirul trebuia să fie plin de oameni….nu, așa, pur și simplu, înmormântată pe furiș, cât mai repede, băgată într-un sac vidat, fără datinele și obiceiurile noastre creștinești. A fost o durere fără margini și am sufletul sfâșiat pentru ea", a declarat Sonia Trifan, potrivit click.

Familia Corneliei Catanga nu a fost ajutată de Gigi Becali

Deşi iniţial a promis că va ajuta familia Corneliei Catanga cu bani pentru înmormântare, Gigi Becali nu s-a ţinut de promisiune. Cel puţin, asta susţine soţul regretatei artiste, Aurel Pădureanu. 

Reclamă

Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Cornelia Catanga a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul Universitar din Bucureşti. Un stop cardio-respirator a fost cauza decesului. Cântăreaţa a fost testată poztiv pentru Covid-19 în spital.

Gigi Becali a fost printre cei care au anunţat că sar în ajutorul familiei. Finanţatorul FCSB a promis că va contribui la cheltuielile de înmormântare. Familia cântăreţei, aflată într-o situaţia financiară critică, i-a solicitat lui Gigi Becali şi "două cămăruţe" în care să locuiasă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cornelia Catanga a încetat din viaţă la 63 de ani
  • Scandal după înmormântare

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și