Închide meniul

"Dacă te pierd, nu știu ce voi face!" Strigătul de disperare al soţiei lui Michael Phelps. Campionul luptă cu "Boala secolului 21"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 18:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
"Dacă te pierd, nu știu ce voi face!" Strigătul de disperare al soţiei lui Michael Phelps. Campionul luptă cu "Boala secolului 21"

Profimediaimages

Probleme pentru Michael Phelps

"Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Phelps se confruntă cu "Boala secolului 21"

Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael. Nu este uşor, dar sunt căsătorită cu cea mai încântătoare persoană. 

Vanessa l-a pierdut pe Kobe, tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: 'Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face'", a spus Nicole, citată de Marca. 

Nicole şi Michael s-au căsătorit în 2016. Împreună, ei au trei copii: Maverick Nicolas, Beckett Richard şi Boomer Robert. Soţia multiplului campion olimpic speră ca acesta să treacă peste problema sa.

"Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său, dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi", a mai spus Nicole Phelps.

Reclamă
Reclamă 4

Michael Phelps, cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

În 2018, Phelps povestea că depresia l-a adus în starea în care să bea foarte mult alcool. "O parte din mine nu voia să mai fie în viață. Am avut niște suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată". 

Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice. El şi-a trecut în cont 28 de medalii, 23 din ele fiind de aur.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și