Închide meniul

La mulţi ani, România! Mesajele emoţionante de la marii sportivi, Nadia Comăneci, Simona Halep şi Adrian Mutu

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 6:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
La mulţi ani, România! Mesajele emoţionante de la marii sportivi, Nadia Comăneci, Simona Halep şi Adrian Mutu

Instagram Simona Halep

Ziua Naţională a României

"Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare, este 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. De aici, de departe, vă transmit sănătate multă, bucurie alături de cei dragi, lumină, respect! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să trecem cu bine peste această pandemie şi să ne revedem cu bine în ţară curând. La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, România!", a fost mesajul video al Nadiei, pe Facebook.  

Adrian Mutu, mesaj pentru toţi românii, de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, una în care Adrian Mutu ar putea semna cu CFR Cluj, "Briliantul" a avut şi el un mesaj special pentru toţi românii.

"De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, aş vrea să le urez toţi românilor un călduros "La mulţi ani". Şi nu numai celor din România, ci şi tuturor românilor, şi celor de peste hotare. La mulţi ani", a fost mesajul lui Adrian Mutu, prin intermediul Antena Sport. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu)

Simona Halep a postat pe Instagram o poză cu Arcul de Triumf şi cu un steag al României, mesajul fiind format doar dintr-o inimioară. 

 

Reclamă 4 / 0/3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Ceremonie restrânsă de Ziua Naţională a României

În Piaţa Arcului de Triumf din Capitală, va avea loc o ceremonie în format restrâns, la care vor participa preşedintele, premierul şi membri ai Guvernului. Publicul larg nu va avea acces la eveniment. 

”Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marţi, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti. 

Pe timpul ceremoniei se va ţine un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuţi pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc şi a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Preşedintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori şi va susţine o alocuţiune”, anunţă MApN.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și