Închide meniul

Unde a fost surprins Donald Trump, în timp ce Joe Biden era desemnat noul preşedinte al Statelor Unite

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2020, 7:15 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Reclamă
Unde a fost surprins Donald Trump, în timp ce Joe Biden era desemnat noul preşedinte al Statelor Unite

ProfimediaImages

Donald Trump şi Joe Biden

Fiind convins de înfrângere, Donald s-a dus alături de câţiva prieteni la o partidă de golf. Asta pentru a trece mai uşor peste eşecul suferit în faţa lui Joe Biden.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trump nu a participat nici la conferinţa de presă, acolo unde i-a trimis pe reprezentanţii săi. El a preferat să fie prezent în Virginia, Sterling, unde s-a putut bucura de partida de golf. 

Prima reacţie a Melaniei Trump după ce soţul ei a pierdut alegerile

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, a avut un mesaj pe Twitter, pentru toţi americanii. Ea chiar l-ar fi sfătuit pe Trump să recunoască înfrângerea. 

"Orice vot, legal, trebuie numărat. Trebuie să ne apărăm democraţia prin transparenţă totală", a scris Melania, pe Twitter.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și