Închide meniul

Mama lui Ainsley Maitland-Niles a trăit într-un container, în frig şi sărăcie

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2020, 7:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Reclamă
Mama lui Ainsley Maitland-Niles a trăit într-un container, în frig şi sărăcie

ProfimediaImages

Probleme pentru mama lui

În 2018, femeia de 38 de ani a fost nevoită să trăiască într-un container de 10 metri, după o ceartă cumplită avută cu fiul ei, care locuia într-o locuinţă de 700.000 de lire sterline. "Banii i s-au urcat la cap", susţinea aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ainsley Maitland-Niles a avut probleme mari cu mama lui

Pentru a putea dormi în acele condiţii, ea se strecura pe lângă oamenii aflaţi de pază. Chiar şi Crăciunul a trecut în frig şi singurătate. 

Totul a pornit de la faptul că Ainsley Maitland-Niles considera că mama lui avea o influenţă negativă asupra lui. Mai mult, acesta susţinea că îi trimitea lui Jule bani lunar. Iniţial, aceasta a locuit cu cei doi copii. Dar, când s-a întors dintr-o vacanţă, nu a mai găsit niciun lucru de-ale ei în apartament.

După cum anunţă Trianglenews, situaţia femeii s-a rezolvat. Ea a primit un apartament din banii strânşi de publicaţia britanică. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și