Închide meniul

Ion Ţiriac, achiziţie de 2 milioane de euro: "Celelalte vor fi de la 4 milioane în sus"

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 12:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Ion Ţiriac, achiziţie de 2 milioane de euro: "Celelalte vor fi de la 4 milioane în sus"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

Un Ferrari Monza SP2 este ultima maşină din colecţia impresionantă a lui Ion Ţiriac. Preşedintele FRT recunoaşte că a luat-o la "ofertă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ajunge la o viteză de 100 de kilometri în 3 secunde, are un motor de 6 litri jumătate. E una dintre ultimele pe care le mai fac în felul acesta. Vor mai face probabil câteva ediţii limitate, dar de la 4 milioane în sus.

E un obiect de care m-am îndrăgostit la prima vedere. E superb ca lucru tehnic şi aspectuos. Dacă era vremea bună, mă duceam azi la Ploieşti, o scoteam pe autostradă şi veneam înapoi" , a spus Ion Ţiriac, conform Telekomsport.ro.

Averea lui Ion Ţiriac a stârnit stupoare la nivel mondial

Ion Ţiriac a obţinut performanţe importante în cariera de jucător de tenis. Totuşi, nu a câştigat sume uriaşe. A strâns o avere abia după ce s-a retras din activitate. Românul a avut un succes incredibil în afaceri şi a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni la nivel mondial.

Reclamă
Reclamă

Conform ultimelor estimări făcute de Forbes, Ţiriac are o avere de 1.3 miliarde de dolari. Este o creştere semnificativă faţă de finalul anului trecut, când se preconiza că avea cu 200 de milioane de dolari mai puţin.

Ţinâd cont de ultimele modificări, fostul sportiv l-a egalat pe cel mai bogat român. Este vorba de Daniel Dines (47 de ani), cel care a suferit o cădere, în clasamentul general, la începutul acestui an. În 2019, programatorul a cărui firmă este lider mondial în domeniul boţilor, avea o avere de 1.4 miliarde de euro.

Jurnaliştii de la Standard Media anunţă că Ion Ţiriac este al doilea cel mai bogat fost sportiv. Este depăşit numai de Michael Jordan! Considerat a fi cel mai bun jucător de baschet din istorie, americanul are o avere de 2.2 miliarde de dolari.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:48

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu”

21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:15

LIVE TEXTFarul – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis rapid scorul! Golubovic a salvat-o pe Dinamo

20:56

FotoMarius Şumudică, impresionat de Dan Şucu: „Mi-aş dori să lucrez până mă las de fotbal cu dânsul”! Cadoul pe care vrea să i-l facă

20:46

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1! Echipa lui Mircea Rednic a jucat o repriză întreagă în 10 oameni

20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și