Închide meniul

Ion Ţiriac, achiziţie de 2 milioane de euro: "Celelalte vor fi de la 4 milioane în sus"

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2020, 12:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Ion Ţiriac, achiziţie de 2 milioane de euro: "Celelalte vor fi de la 4 milioane în sus"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

Un Ferrari Monza SP2 este ultima maşină din colecţia impresionantă a lui Ion Ţiriac. Preşedintele FRT recunoaşte că a luat-o la "ofertă".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ajunge la o viteză de 100 de kilometri în 3 secunde, are un motor de 6 litri jumătate. E una dintre ultimele pe care le mai fac în felul acesta. Vor mai face probabil câteva ediţii limitate, dar de la 4 milioane în sus.

E un obiect de care m-am îndrăgostit la prima vedere. E superb ca lucru tehnic şi aspectuos. Dacă era vremea bună, mă duceam azi la Ploieşti, o scoteam pe autostradă şi veneam înapoi" , a spus Ion Ţiriac, conform Telekomsport.ro.

Averea lui Ion Ţiriac a stârnit stupoare la nivel mondial

Ion Ţiriac a obţinut performanţe importante în cariera de jucător de tenis. Totuşi, nu a câştigat sume uriaşe. A strâns o avere abia după ce s-a retras din activitate. Românul a avut un succes incredibil în afaceri şi a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni la nivel mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Conform ultimelor estimări făcute de Forbes, Ţiriac are o avere de 1.3 miliarde de dolari. Este o creştere semnificativă faţă de finalul anului trecut, când se preconiza că avea cu 200 de milioane de dolari mai puţin.

Ţinâd cont de ultimele modificări, fostul sportiv l-a egalat pe cel mai bogat român. Este vorba de Daniel Dines (47 de ani), cel care a suferit o cădere, în clasamentul general, la începutul acestui an. În 2019, programatorul a cărui firmă este lider mondial în domeniul boţilor, avea o avere de 1.4 miliarde de euro.

Jurnaliştii de la Standard Media anunţă că Ion Ţiriac este al doilea cel mai bogat fost sportiv. Este depăşit numai de Michael Jordan! Considerat a fi cel mai bun jucător de baschet din istorie, americanul are o avere de 2.2 miliarde de dolari.

Reclamă

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:01

Andrea Compagno înscrie pe bandă rulantă în China! Statistică spectaculoasă pentru fostul atacant de la FCSB

18:56

Anghel Iordănescu: „Generaţia de Suflet a reuşit o performanţă mai mare decât Generaţia de Aur”

18:55

Gigi Becali, „apărat” de Mircea Sandu în „războiul” total cu FRF: „Este un fals! Să joace şi la 45 de ani!”

18:50

LIVE TEXTAnglia – Elveţia 0-0. Bellingham şi Kane luptă pentru semifinale la EURO 2024

18:45

LIVE VIDEOCalificările Porsche Supercup din Marea Britanie sunt ACUM în AntenaPLAY! Harry King, cel mai rapid în antrenamente

18:33

VIDEOGeorge Russell şi Lewis Hamilton, euforici după „dubla” Mercedes din calificările Marelui Premiu al Marii Britanii: „Am înviat!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și