Închide meniul

Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali, după ce au apărut patru cazuri de coronavirus la FCSB: "E caz penal dacă faci asta"

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 9:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali, după ce au apărut patru cazuri de coronavirus la FCSB: "E caz penal dacă faci asta"

Raed Arafat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mai mult, Becali spune că îi va testa de coronavirus pe jucători din două în două zile la clinica sa. Întrebat dacă nu cumva ar fi un conflict de interese, iar testele jucătorilor ar trebuie făcute de DSP, Raed Arafat a spus: ”Nu aş vrea să mă pronunţ… Mai ales că este competiţie europeană, cred că testele trebuie făcute într-un loc autorizat care nu are un interes direct în privinţa jucătorilor. Nu vreau să lansez teorii şi probabilităţi. În interesul tuturor ar trebui ca testele să fie cât mai transparente, cât mai clare. indiferent cine le face!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Raed Arafat mai spune că nimeni nu își permite să transforme un test pozitiv într-unul negativ.

Nu poate cineva să transforme un rezultat pozitiv în negativ pentru că atunci devine o problemă cu iz penal. E caz penal să faci asta!”, a mai spus Arafat pentru Fanatik.

Patru cazuri de coronavirus la FCSB

Câştigătoarea Cupei României este în faţa unei provocări dificile. În următoarele două săptămâni ar trebui să joace atât în campionat, cât şi în primul tur preliminar al Europa League. În această perioadă jucătorii ar trebui să fie în izolare.

FCSB a emis un comunicat prin care anunță că cei patru jucători depistați pozitiv la Covid-19, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea, sunt asimptomatici.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și