Închide meniul

Orașul din Italia cu 0 cazuri de COVID-19 vinde case cu 1 euro! Care e singura condiție să te muți acolo

Florian Ceafalău Publicat: 14 iunie 2020, 10:45

Reclamă
Orașul din Italia cu 0 cazuri de COVID-19 vinde case cu 1 euro! Care e singura condiție să te muți acolo

Google

Cinquefrondi

Cinquefrondi este o localitate e doar 6000 de locuitori, ce se află în regiunea Calabria. Orașul este unul dintre puținele ce au înregistrat 0 cazuri de Corona în ultimele luni, iar primarul a avut o idee genială de a relansa turismul în zonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta oferă case de 50 de metri pătrați pentru doar 1 euro oricui vrea să achiziționeze o casă de vacanță în oraș. Acestea sunt situate chiar în centrul vechi al orașului.

”Vreau să relansăm turismul în zonă și în același timp să avem grijă de centrul vechi al orașului, unul depopulat și în stare de degradare. Foarte mulți oameni au plecat din această zonă în ultimele decenii așa că am venit cu această idee de a repopula zona pe cât posibil”, a spus primarul Michele Conya, citat de CNN.

Singura condiție este ca cei care cumpără casele să investească 250 de euro în renovare timp de 3 ani consecutiv, altfel riscă o amendă de 20.000 de euro.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și