Închide meniul

Orașul din Italia cu 0 cazuri de COVID-19 vinde case cu 1 euro! Care e singura condiție să te muți acolo

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 14 iunie 2020, 10:45

Orașul din Italia cu 0 cazuri de COVID-19 vinde case cu 1 euro! Care e singura condiție să te muți acolo

Google

Cinquefrondi

Cinquefrondi este o localitate e doar 6000 de locuitori, ce se află în regiunea Calabria. Orașul este unul dintre puținele ce au înregistrat 0 cazuri de Corona în ultimele luni, iar primarul a avut o idee genială de a relansa turismul în zonă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta oferă case de 50 de metri pătrați pentru doar 1 euro oricui vrea să achiziționeze o casă de vacanță în oraș. Acestea sunt situate chiar în centrul vechi al orașului.

”Vreau să relansăm turismul în zonă și în același timp să avem grijă de centrul vechi al orașului, unul depopulat și în stare de degradare. Foarte mulți oameni au plecat din această zonă în ultimele decenii așa că am venit cu această idee de a repopula zona pe cât posibil”, a spus primarul Michele Conya, citat de CNN.

Singura condiție este ca cei care cumpără casele să investească 250 de euro în renovare timp de 3 ani consecutiv, altfel riscă o amendă de 20.000 de euro.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și