Închide meniul

Gigi Becali a plâns în timp ce aștepta ca fiica sa să nască: "Au fost emoții și lacrimi!" Cum o cheamă pe nepoata sa

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 16:43

Reclamă
Gigi Becali a plâns în timp ce aștepta ca fiica sa să nască: "Au fost emoții și lacrimi!" Cum o cheamă pe nepoata sa

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a deveniit bunic

Gigi Becali a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița, la scurt timp după ce fiica sa a născut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vorbesc din dragoste, dar nu vreau să vorbesc! Vorbesc despre mine ce vreți voi… O cheamă Maria”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a mai spus că a plâns când a aflat vestea cea mare. 

"A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi. Fata e sănătoasă si copilul e sănătos", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a devenit bunic

Gigi Becali a devenit bunic chiar în ziua derby-ului CFR Cluj – FCSB. Fiica sa, Teodora, a născut o fetiţă. 

Reclamă

La finele anului trecut, Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit. În vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a patronului de la FCSB a spus „da” în octombrie 2019.

Teodora şi Mihai Mincu au avut parte de o lună de miere ca în poveşti. După nunta spectaculoasă, care a fost numită chiar nunta anului, Teodora şi Mihai au plecat departe, departe de România, tocmai în America. După ce au explorat tot ce s-a putut, cei doi au plecat în Bora Bora, acolo unde s-au bucurat de soare, de căldură şi de o relaxare pe cinste.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Adrian Cojocaru a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și