Închide meniul

Gigi Becali a plâns în timp ce aștepta ca fiica sa să nască: "Au fost emoții și lacrimi!" Cum o cheamă pe nepoata sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 16:43

Gigi Becali a plâns în timp ce aștepta ca fiica sa să nască: "Au fost emoții și lacrimi!" Cum o cheamă pe nepoata sa

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a deveniit bunic

Gigi Becali a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița, la scurt timp după ce fiica sa a născut. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vorbesc din dragoste, dar nu vreau să vorbesc! Vorbesc despre mine ce vreți voi… O cheamă Maria”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a mai spus că a plâns când a aflat vestea cea mare. 

"A avut 3,900 kg. Eu doar va pot spune ca de azi la 8 am fost la biserica şi până când a născut am fost în emoţii şi lacrimi. Fata e sănătoasă si copilul e sănătos", a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a devenit bunic

Gigi Becali a devenit bunic chiar în ziua derby-ului CFR Cluj – FCSB. Fiica sa, Teodora, a născut o fetiţă. 

Reclamă

La finele anului trecut, Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit. În vârstă de 24 de ani, fiica cea mare a patronului de la FCSB a spus „da” în octombrie 2019.

Teodora şi Mihai Mincu au avut parte de o lună de miere ca în poveşti. După nunta spectaculoasă, care a fost numită chiar nunta anului, Teodora şi Mihai au plecat departe, departe de România, tocmai în America. După ce au explorat tot ce s-a putut, cei doi au plecat în Bora Bora, acolo unde s-au bucurat de soare, de căldură şi de o relaxare pe cinste.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a devenit bunic
  • Fiica sa cea mare, Teodora, a născut o fetiță
  • Becali a dezvăluit numele nepoatei sale

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” Vezi toate știrile
Citește și