Închide meniul

A murit unul dintre cei mai mari spărgători de seifuri din lume! Câți bani a furat în ”carieră”

Florian Ceafalău Publicat: 5 iunie 2020, 15:06

Reclamă
A murit unul dintre cei mai mari spărgători de seifuri din lume! Câți bani a furat în ”carieră”

Hepta

FILED - 30 May 2012, Bavaria, Munich: Gold bars of different sizes are kept in a vault at a gold dealer. Gold prices have hit 1,588.13 dollars per ounce, the highest level since 2013, spurred on by concerns about escalating unrest in the Middle East. Photo: Sven Hoppe/dpa

Michael Gurgone, poreclit Mickey Gorila, a murit la 82 de ani. Acesta a făcut parte din celebra organizație mafiotă The Outfit, ce acționează în Chicago. Mickey era cunoscut pentru faptul că era o persoană uriașă, avea o forță de temut, dar mai ales pentru ca era un expert în spart seifuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși era șofer de camion în viața de zi cu zi și fost militar, Gurgone a furat peste 10 milioane din seifuri de-a lungul vieții sale. 4 milioane au fost furate doar în jaful din 1983, de la Balmoral Park Race Track, infracțiune pentru care a stat și 5 ani la pușcărie.

Mickey a colaborat cu hoți celebri precum Paul DiCario sau Paul Panczko. Acesta a reușit ”performanța” de a muri acasă, alături de familie, un lucru rar întâlnit în rândul celor care fac parte din Mafia Italiană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și